Skip to main content
TRIANGLES

Over ons


Met Acceller uw kans op gunning maximaliseren

Wat u moet weten over ons - aanbestedingsspecialist Acceller? Acceller helpt u een opdracht binnen te halen via een aanbestedingsprocedure. Met raad en daad. Onze tendermanagers helpen u het aanbod aan Europese aanbestedingen en tenderprocedures te overzien, te beslissen of u gaat inschrijven en te verwoorden waarom u de beste aanbieder bent. Onze adviseurs en tekstschrijvers helpen u om een zo hoog mogelijke beoordeling te krijgen voor uw meerwaarde (EMVI) / plan van aanpak. Om zo de kans op gunning te maximaliseren.


Met de aanbestedingsspecialisten van Acceller schrijft u sterk in op elke aanbesteding.

Over ons - aanbestedingsspecialist Acceller

Over ons - aanbestedingsspecialist Acceller

Acceller is in 2012 opgericht door Lucas van Ouwerkerk. Al vanaf 1995 was hij betrokken bij het inkopen en verkopen via Europese aanbestedingen en onderhandse tenderprocedures. Hij merkte dat de aanbestedingen door de jaren heen complexer werden door steeds strengere selectie- en gunningscriteria. Hierdoor werden de scoringskansen voor middelgrote bedrijven en organisaties steeds kleiner. Met adviesbureau Acceller wilde hij daar verandering in brengen.


Sinds 2012 is Acceller echt uitgegroeid tot aanbestedingsspecialist met een bewezen trackrecord. De diensten die wij u aanbieden: tendermanagement maakt van elke aanbesteding een soepel inschrijfproces. Via aanbestedingsadvies vinden onze adviseurs en tekstschrijvers uw meerwaarde, in samenspraak met u en uw tenderteam. Uw meerwaarde verwoorden wij altijd specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden (SMART). Met onze expertise en gedrevenheid als aanbestedingsspecialist staat u sterk in elke aanbesteding.


Wij kunnen meer, en u ook. Als uw partner bij aanbestedingen focust ons adviesbureau op structureel meer omzet uit de aanbestedingenmarkt. Er zijn zoveel aanbestedingen dat u er niet maar één wilt winnen. U wilt door. U wilt weten of uw bedrijf kan groeien in deze markt. Met onze Omzetpotentiescan weet u hoeveel meer omzet uw bedrijf per jaar kan realiseren met aanbestedingen. Met TenderSupport blijft u alert op commerciële kansen. Onze organisatieadviseurs scherpen uw verkoopstrategie aan en ondersteunen u bij het verwerven van een stabiel marktaandeel. Zo kunt u accelereren!


Sinds 2018 is ons team uitgebreid met specialisten in aanbestedingsrecht. Samen met onze klanten beoordelen onze adviseurs of juridische ondersteuning hun kansen voor een opdracht optimaliseert. Zo weet u zeker dat u in uw recht staat in het aanbestedingsproces.

En omdat winnen een kwestie van gunnen is, hebben we ook marketingadvies en vormgeving in huis. Uw meerwaarde komt met woord en beeld nog sterker naar voren.

Lucas van Ouwerker

Lucas van Ouwerkerk
Partner, aanbestedingsadvies

Irina Chernobrovkina

Irina Chernobrovkina
Partner, marketingadvies

Als uw aanbestedingsspecialist zorgen wij voor de optimale winkans

De missie van ons adviesbureau

WIj denken dat middelgrote bedrijven uitstekend diensten kunnen leveren aan (semi)overheden. Daarom hebben wij als aanbestedingsspecialist de missie om MKB-bedrijven en -organisaties te ondersteunen bij het zo goed mogelijk concurreren op de (semi)overheidsmarkt.

Visie

Aanbestedingen zijn niet alleen een vaste bron van omzet maar ook een katalysator van bedrijfsgroei. Elk bedrijf is anders en maakt om te groeien zijn eigen ontwikkeling door van leren en verbeteren. Met de juiste begeleiding en advies bij tendermanagement, waardepropositie en groeistrategie is succes verzekerd. 

Passie voor het succes van MKB-bedrijven

Onze aanbestedingsadviseurs zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van middelgrote bedrijven en organisaties. Het is onze passie om de meerwaarde van een bedrijf te ontdekken en te presenteren in een onweerstaanbare inschrijving. En dit bedrijf dan te helpen zich verder te ontwikkelen en de propositie nog te versterken. Dit leidt vanzelf tot meer gewonnen tenders.

Deze weg bewandelen onze aanbestedingsspecialisten ook graag met u!

Wel of niet inschrijven op een aanbesteding?

U wilt meedoen aan aanbestedingen mits u een realistische scoringskans heeft. We staan u graag bij! Met een eerste scoringskansanalyse en bid/ no-bidadvies direct bij het intakegesprek.