TRIANGLES

Over ons


De aanbestedings­specialist die uw organisatie laat accelereren

Adviesbureau Acceller is de aanbestedingsspecialist voor bedrijven en organisaties die een opdracht binnen willen halen via een aanbestedingsprocedure. Onze tendermanagers ondersteunen klanten proactief bij het vinden en inschrijven op Europese aanbestedingen en tenderprocedures. Onze adviseurs en tekstschrijvers ondersteunen u proactief bij het realiseren van een zo hoog mogelijke beoordeling van uw meerwaarde (EMVI). Met de aanbestedingsspecialisten van Acceller schrijft u sterk in op elke aanbesteding.

Aanbestedingsspecialist

Over Acceller

Adviesbureau Acceller is in 2012 opgericht door Lucas van Ouwerkerk. Al vanaf 1995 was hij in verschillende hoedanigheden betrokken bij het inkopen en verkopen via Europese aanbestedingen en onderhandse tenderprocedures. Hij merkte dat de aanbestedingen door de jaren heen complexer werden door steeds strengere selectiecriteria en gunningscriteria. Hierdoor werden de scoringskansen voor middelgrote bedrijven en organisaties steeds kleiner. Om daar verandering in te brengen, ontstond adviesbureau Acceller.


Sinds 2012 is Acceller uitgegroeid tot een echte aanbestedingsspecialist met een bewezen trackrecord. Dit zijn de diensten die wij u aanbieden: Met tendermanagement maken onze tendermanagers van elke aanbesteding een soepel inschrijfproces. Met aanbestedingsadvies vinden en verwoorden onze adviseurs en tekstschrijvers uw meerwaarde. Die wordt altijd specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden (SMART) verwoord. Met onze expertise en gedrevenheid als aanbestedingsspecialist staat u elke aanbesteding sterk.

Wij kunnen meer, en u ook. Als uw partner bij aanbestedingen heeft ons adviesbureau de focus op structureel meer omzet uit de aanbestedingenmarkt. Het totale volume aan aanbestedingen is zo groot dat u niet maar één aanbesteding wilt winnen. U wilt door. U wilt weten of uw bedrijf kan groeien in deze markt. Met onze Omzetpotentiescan weet u hoeveel meer omzet uw bedrijf per jaar kan realiseren met aanbestedingen. Met TenderSupport blijft u alert op commerciële kansen. Onze organisatieadviseurs scherpen uw verkoopstrategie aan en ondersteunen u bij het verwerven van een stabiel marktaandeel.

Sinds 2018 is ons team uitgebreid met specialisten in aanbestedingsrecht. Samen met onze klanten beoordelen onze adviseurs of juridische ondersteuning hun kansen voor een opdracht optimaliseert. Zo weet u zeker dat u in uw recht staat in het aanbestedingsproces. En omdat winnen een kwestie van gunnen is, hebben we ook marketingadvies en vormgeving in huis. Uw meerwaarde komt met woord en beeld nog sterker naar voren!

Lucas van Ouwerker

Lucas van Ouwerkerk
Partner, aanbestedingsadvies

Irina Chernobrovkina

Irina Chernobrovkina
Partner, marketingadvies

Als uw aanbestedingsspecilialist zorgen wij voor de optimale winkans

De missie van ons adviesbureau

WIj denken dat middelgrote bedrijven uitstekend diensten kunnen leveren aan (semi)overheden. Daarom hebben wij als aanbestedingsspecialist de missie om middelgrote bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het zo goed mogelijk concurreren op de (semi)overheidsmarkt.

Visie

Aanbestedingen zijn niet alleen een vaste bron van omzet maar ook een katalysator van bedrijfsgroei. Elk bedrijf is anders en maakt zijn eigen ontwikkeling van leren en verbeteren door om te groeien. Met de juiste begeleiding en advies bij tendermanagement, waardepropositie en groeistrategie is succes verzekerd. 

Passie voor het succes van MKB-bedrijven

Onze aanbestedingsadviseurs zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van middelgrote bedrijven en organisaties. Het is onze passie om de meerwaarde van een bedrijf te ontdekken en te presenteren in een onweerstaanbare offerte. En die organisatie dan te helpen zich verder te ontwikkelen en de propositie nog te versterken. Dit leidt vanzelf tot meer gewonnen tenders.


Deze weg bewandelen onze aanbestedingsspecialisten ook graag met u!

Wel of niet inschrijven op een aanbesteding?

U wilt meedoen aan aanbestedingen mits u een realistische scoringskans heeft. We staan u graag bij! Eerste scoringskansanalyse en bid/ no-bidadvies direct bij het intakegesprek.
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig