TRIANGLES

Over ons


De aanbestedings­specialist die uw organisatie laat accelereren

Adviesbureau Acceller is de aanbestedingsspecialist voor bedrijven en organisaties die een opdracht via een aanbestedingsprocedure binnen willen halen. Onze tendermanagers ondersteunen klanten proactief bij het vinden en inschrijven op Europese aanbestedingen en tenderprocedures. Onze adviseurs en tekstschrijven ondersteunen u proactief bij het realiseren van een zo hoog mogelijke beoordeling van de meerwaarde plannen (EMVI). Met de aanbestedingsspecialisten Acceller schrijft u elke aanbesteding sterk in.

Aanbestedingsspecialist

Over Acceller

Het adviesbureau Acceller is opgericht in het jaar 2012 door Lucas van Ouwerkerk. Al sinds 1995 is hij in verschillende hoedanigheden betrokken geweest bij het inkopen en verkopen via Europese aanbestedingen en onderhandse tenderprocedures. In deze periode merkte hij op dat de aanbestedingen veel complexer werden door steeds strengere selectiecriteria en gunningscriteria. Hierdoor werden de scoringskansen voor middelgrote bedrijven en organisaties steeds kleiner. Hier wilde hij verandering inbrengen, zo ontstond adviesbureau Acceller. Sinds 2012 is Acceller uitgegroeid tot een echte aanbestedingsspecialist met een bewezen trackrecord.

Dit zijn de diensten die wij u als aanbestedingsspecialist aanbieden: Met tendermanagement maken onze tendermanagers van elke aanbesteding een soepel inschrijfproces. Met aanbestedingsadvies vinden en verwoorden onze adviseurs en tekstschrijvers uw meerwaarde. Dit wordt altijd specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden (SMART) verwoord. Met onze expertise en gedrevenheid als aanbestedingsspecialist staat u elke aanbesteding sterk.

Als uw partner bij aanbestedingen heeft ons adviesbureau focus op structureel meer omzet uit aanbestedingenmarkt. Het totale volume aan aanbestedingen is zo groot dat u niet alleen maar één aanbesteding wil winnen. U wilt weten of uw bedrijf kan groeien in deze markt. Met omzetpotentie scan weet u zeker hoeveel omzet uw bedrijf met aanbestedingen kan realiseren per jaar. Met TenderSupport blijft u alert op commerciële kansen. Onze organisatieadviseurs scherpen uw verkoopstrategie aan en onderondersteunen u bij het realiseren van een stabiel marktaandeel.

Sinds 2018 is ons team uitgebreid met specialisten in aanbestedinsrecht. Samen met onze klanten beoordelen onze adviseurs of juridische ondersteuning hun kansen voor een opdracht optimaliseert. Zo weet u zeker dat u in uw recht staat in het aanbestedingsproces. En omdat winnen is een kwestie van gunnen, hebben we ook marketingsadvies en vormgeving in huis. Uw meerwaarde wordt versterkt met woord en beeld!

Lucas van Ouwerker

Lucas van Ouwerkerk
Partner, aanbestedingsadvies

Irina Chernobrovkina

Irina Chernobrovkina
Partner, marketingadvies

Als uw aanbestedingsspecilialist zorgen wij voor de optimale winkans

De missie van ons adviesbureau

WIj denken dat middelgrote bedrijven uitstekende diensten kunnen leverern aan (semi)overheden. Daarom hebben wij als aanbestedingsspecialist de missie om middelgrote bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het zo goed mogelijk concurreren op de (semi)overheidsmarkten.

Visie

Aanbestedingen zijn niet alleen een vaste bron van omzet maar ook katalysator van bedrijfsgroei. Elk bedrijf is anders en maakt eigen weg van leren en verbeteren door om dat te realiseren. Met de juiste begeleiding en advies bij het tendermanagement (proces), waardepropositie en groeistrategie is succes verzekerd. 

Passie voor het succes van MKB-bedrijven

Onze aanbestedingsadviseurs zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van middelgrote bedrijven en organisaties. Het is onze passie om de meerwaarde van een bedrijf te ontdekken en in een onweerstaanbare offerte te presenteren. En dan te helpen die organisatie zich verder te ontwikkelen en de propositie nog meer te versterken. Dit leidt als vanzelf tot meer gewonnen tenders.

Dit doen onze aanbestedingsspecialisten ook graag voor u!

Wel of niet inschrijven op een aanbesteding?

U wilt meedoen aan aanbestedingen mits u een realistische scoringskans heeft. We staan u graag bij! Eerste scoringskans analyse en bid/ no bid advies direct bij het intakegesprek.
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig