Skip to main content
TRIANGLES

Aanbestedingsadvies


Aanbestedings­advies voor zekerheid en groei

Aanbestedingsadvies: Inschrijven op een aanbesteding is een efficiënte en zekere manier om uw organisatie te laten groeien. De aanbestedingsspecialisten van Acceller begeleiden u naar de allerbeste propositie en de best mogelijke strategie en geven u het best mogelijke aanbestedingsadvies. En als het nodig is, staan wij u bij met de allerbeste aanbestedingsjuristen. Wij willen namelijk graag dat u de tender wint, maar vooral dat u verder kunt groeien. Dat u gaat accelereren.

Succesvol meedoen aan aanbestedingen met deskundig aanbesteding advies

Meedoen aan een aanbestedingsproject kan voor u als onderneming zeer lucratief zijn. Doordat het bij aanbestedingen meestal om relatief grote opdrachten gaat van voornamelijk (semi)overheden, kunt u uw omzet behoorlijk verhogen. Maar gunning van een opdracht is niet vanzelfsprekend. Het aanbestedingstraject kan lastig zijn, afhankelijk aan de eisen die gesteld worden. U moet tijdens de inschrijving een offerte opstellen die zo gunstig mogelijk is voor de opdrachtgever en u zien te onderscheiden van uw concurrenten. Kennis van hoe u zich het beste kunt inschrijven voor een aanbesteding ontbreek dikwijls en daarom is deskundig aanbesteding advies geen overbodige luxe.

Met het nodige aanbestedingsadvies kunt u een aanbesteding winnen

Het belangrijkste onderdeel van een aanbestedingsinschrijving, is een degelijk meerwaardeplan. Dit plan moet opgesteld worden volgens de EMVI-criteria. Dit houdt in dat u in een meerwaardeplan uw werkwijze beschrijft en waar vooral de door u geleverde kwaliteit uit moet blijken. Aan uw meerwaardeplan worden punten toegekend. De punten worden gewogen ten opzichte van de aangeboden prijs. Het is dus niet alleen een kwestie van enkel de laagste prijs proberen aan te leveren, het is een samenspel tussen kwaliteit en prijs. U kunt zich voorstellen dat voor het schrijven van een meerwaardeplan volgens EMVI-criteria de nodige expertise nodig is. Met goed extern aanbestedingsadvies gaat het u lukken om een goed meerwaardeplan op te stellen.

Voor advies voor een aanbesteding gaat u naar Acceller

Een inschrijving voor een aanbesteding opstellen kan voor veel ondernemers lastig zijn. Maar u hoeft er niet alleen voor te staan. Neem een aanbestedingsspecialist aan de hand. Acceller is een goede aanbestedingsspecialist met een sterke wil om te winnen. Met onze ervaring kennen wij alle ins en outs van een aanbestedingstraject. Naast goede adviezen hoe u het beste uw inschrijving kunt opstellen, hebben wij professionele schrijvers die voor u een meerwaardeplan volgens de EMVI-criteria kunnen schrijven. In welke branche u ook werkzaam bent, wij hebben ervaring met alle soorten branches en kunnen ook u helpen bij een succesvolle aanbesteding.
  • De best mogelijke propositie

  • Groter marktaandeel en nieuwe markten

  • Juridische bijstand die uw kansen vergroot

aanbestedingsadvies

Aanbestedingsadvies

Wat is een aanbestedingsadvies?
Een strategisch advies. Uw marktaandeel vergroten in de markt van (semi) overheden en publieke organisaties begint met een doordachte strategie. Voor een duurzaam succesvolle marktbenadering is het belangrijk om technische en maatschappelijke ontwikkelingen in uw markt te volgen en te benutten. De aanbestedingsexperts van Acceller onderzoeken de beste groeimogelijkheden voor uw bedrijf: een verbetering van uw marktpositie of zelfs een nieuwe markt. Het resultaat is dat u altijd een concurrerende offerte kunt aanbieden aan aanbestedende diensten die u als klant wenst.


Tactisch advies

U gaat inschrijven op een tender. Hoe gaat u die winnen? Onze aanbestedingsspecialisten wijzen u de weg in de doolhof van winstrategie, aanbestedingsregels, procedures en eisen. Complexe aanbestedingen worden zo overzichtelijke commerciële projecten. Onze aanbestedingsspecialisten begeleiden u met de best mogelijke propositie. Om die te bepalen kijken zij kritisch naar uw markt, middelen en de aanbestedingsscope. Hoe beter uw organisatie past bij de geselecteerde en gewenste aanbestedingen, hoe groter uw scoringskansen. Wij finetunen uw propositie net zolang totdat u de meeste meerwaarde biedt, binnen de eisen en wensen van de aanbestedende dienst.

Juridisch advies
U wilt zeker weten dat uw kansen in het aanbestedingsproces optimaal zijn. Soms heeft u daar juridische ondersteuning bij nodig. Heeft het bijvoorbeeld zin om de gunningsbeslissing aan te vechten? Of: wat als de opdracht ten onrechte niet is aanbesteed? Samen met u beoordelen onze gespecialiseerde aanbestedingsjuristen, of juridische ondersteuning uw kansen voor een opdracht optimaliseert. In alle fasen van de aanbesteding, en ook daarna. Het zijn specialisten met ambitie, die behoren tot de top in hun vakgebied. Zij halen alles uit de kast om een juridisch probleem op te lossen, of beter nog: te voorkomen.

Wel of niet inschrijven op een aanbesteding?

Deelname aan een aanbesteding is een commerciële kans maar tegelijkertijd ook een aanzienlijke en kostbare inspanning. U wilt meedoen aan aanbestedingen mits u een realistische scoringskans heeft. In deze eerste fase van onze doorlopende Tender Support - Scoringskansanalyse - verzamelen we alle eisen, wensen, deadlines en overige aanbestedingsgegevens en presenteren deze aan u als potentiele inschrijver.

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. 

We geven u antwoord op vragen als: 
Hoe werkt een aanbestedingsprocedure?
Hoe lang duurt een openbare inschrijving?
of andere vragen die u heeft.

Wilt u een concreet bid/no bid advies?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!
En ontvang een concreet advies omtrent wel of niet inschijven op een aanbesteding.