TRIANGLES

Omzetpotentie Scan


Als u de omzetpotentie van uw bedrijf weet, dan kunt u groeien!

Onze aanbestedingsspecialisten wijzen u de weg in de puzzel van bid/no-bid, aanbestedingsregels, procedures en eisen. Complexe aanbestedingen worden zo overzichtelijke commerciële projecten. Bij elke stap krijgt u bij ons adviesbureau de juiste ondersteuning.

omzetpotentie scan

Uw voordeel?

  • U weet zeker hoeveel omzet uw bedrijf met aanbestedingen kan realiseren per jaar
  • U hebt strategisch aanbestedingsadvies als basis voor uw verkoopstrategie

Optimale omzet uit aanbestedingen
Onze aanbestedingsspecilialisten zijn in staat om doormiddel van onze Omzetpotentie Scan de hoeveelheid relevante aanbestedingen per jaar inclusief het gemiddelde financiële volume in beeld brengen. Vervolgens beoordelen onze adviseurs in welke mate uw operationele organisatie past bij de meest aangetroffen selectiecriteria.

Basis voor verkoopstrategie
Het resultaat van onze Omzetpotentie Scan is ons strategisch aanbestedingsadvies dat een goede basis voor uw aanbestedingsstrategie/ verkoopstrategie kan vormen.

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Vul uw gegevens in en we sturen u een vrijblijvende offerte. Gelieve ook uw branche en de frequentie van het inschrijven op aanbestedingen per jaar te vermelden in uw bericht.

Vul uw naam in!
Vul uw e-mailadres in!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig