Skip to main content
TRIANGLES

OmzetpotentieScan


Weet u de omzetpotentie van uw bedrijf, dan kunt u sneller groeien!

Het totale volume aan aanbestedingen is zo groot dat u niet maar één aanbesteding wilt winnen, u wilt een stabiel marktaandeel! We helpen u graag uw maximale potentiële marktaandeel te bepalen door opdrachtenvolume dat bij uw bedrijf past te definiëren.

omzetpotentie scan
Uw voordeel?
  • U weet zeker hoeveel omzet uw bedrijf met aanbestedingen kan realiseren per jaar
  • U hebt strategisch aanbestedingsadvies als basis voor uw verkoopstrategie

Optimale omzet uit aanbestedingen
Onze aanbestedingsspecialisten zijn in staat om door middel van onze OmzetpotentieScan het aantal relevante aanbestedingen per jaar inclusief het gemiddelde financiële volume in beeld te brengen. Vervolgens beoordelen onze adviseurs in welke mate uw operationele organisatie past bij de meest aangetroffen selectiecriteria.

Basis voor verkoopstrategie
Het resultaat van onze OmzetpotentieScan is ons strategisch aanbestedingsadvies: een goede basis voor uw aanbestedingsstrategie/ verkoopstrategie!

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Vul uw gegevens in en we sturen u een vrijblijvende offerte. Vermeldt u ook uw branche en hoe vaak per jaar u inschrijft op aanbestedingen?

Vul uw naam in!
Vul uw e-mailadres in!
Invalid Input
Invalid Input