TRIANGLES

EMVI/Meerwaarde plannen


Inschrijven met de maximale EMVI-score als resultaat

U zoekt hulp bij een aangekondigde of een lopende aanbesteding. Maar vooral: u wilt dat uw offerte zo hoog mogelijk wordt beoordeeld. U zoekt een externe aanbestedingsspecialist. Hiervan verwacht u topkwaliteit, een vlijmscherpe pen en een creatieve geest. Terecht. Met aanbestedingsadvies en winnende meerwaardeplannen realiseren onze adviseurs en tekstschrijvers de optimale EMVI-score. De specialisten van Acceller leggen de vinger op de winnende plek.

EMVI/Meerwaarde plannen
  • Plannen opstellen

  • Professionele inschrijving

  • Hoogstmogelijke score

Hoe stelt u een EMVI plan op?

Bij een EMVI aanbesteding is het van belang dat u een goed plan opstelt, waarmee u toelicht hoe u de aangegeven criteria aanpakt. Natuurlijk zal iedere inschrijver de aanpak van de criteria zo positief mogelijk aanpakken. Het schrijven van een EMVI plan is daarom een enorme uitdaging. U wilt natuurlijk niet dat de opdrachtgever in uw plan dezelfde standaardzinnen leest, die ook in de plannen van de concurrenten staan. U moet zich in uw EMVI plan onderscheiden ten opzichte van de concurrent. Het is een uitgelezen kans om uw specifieke kwaliteiten naar voor te laten komen. Geen gemakkelijke opgave, maar met de nodige begeleiding zeker niet onmogelijk.

 

Een EMVI plan laten schrijven door specialisten

Waarom is een EMVI plan zo belangrijk bij een aanbesteding? EMVI staat voor Economisch Meest Voordelige Inschrijving. Dit geldt niet alleen voor de prijs. Er spelen ook andere belangen mee en daarom worden er criteria opgegeven, die uitgebreid beschreven moeten worden. Misschien dat u hier niet deskundig genoeg in bent? U kunt uw EMVI plan laten schrijven door specialisten. Deze EMVI specialisten kennen de EMVI criteria en weten ze helder en duidelijk te beschrijven. Dit gebeurt op een dusdanige manier, dat uw sterke punten of unieke aanpak naar benadrukt wordt.. Hierdoor zullen de kansen dat de aanbesteding aan u gegund wordt flink stijgen. Vertrouw daarom op de expertise van EMVI specialisten.

 

Maak gebruik van onze professionele EMVI schrijver

Het is belangrijk dat uw EMVI plan van hoge kwaliteit is alvorens je het inlevert. Een kwalitatief onderbouwd EMVI plan vergroot namelijk uw kans op het winnen van een aanbesteding. Door onze deskundigheid en ervaring in verschillende branches kunnen wij u altijd helpen bij het schrijven van uw EMVI plan. Onze professionele EMVI schrijver kan u dan ook maximaal ondersteunen bij uw aanbesteding. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan met ons contact op.

U het vakmanschap, wij het aanbestedingsadvies en expertise

Inschrijvers worstelen vooral met het terugbrengen van hun brede kennis en expertise naar de essentie van de eisen en wensen van de beoordelingscommissie in een specifieke aanbesteding. Daarnaast is helder en SMART-verwoorden een vak aan zich. Samen met u zorgen onze aanbestedingsadviseurs en EMVI-tekstschrijvers voor de vertaling van uw vakmanschap naar de winnende plannen van aanpak/ meerwaarde plannen.


Dat doen we door het doorlopen van de stappen van onze unieke methode. In de afgelopen jaren hebben wij met behulp van deze methode stabiele omzetgroei via tenders voor onze klanten gerealiseerd. Dit betreft dan zowel Europese als onderhandse (RFP) aanbestedingen, dit doen wij ook graag voor u!


Meerwaardeplan schrijven
Onze aanbestedingsspecialisten hebben actuele vakkennis, een kritische blik en de wil om te winnen. Bovendien begrijpen zij uw branche en hebben wij veel ervaring bij het realiseren van de maximale EMVI-score. Niet omdat wij bij u op de werkvloer werken, maar wel omdat wij het gehele aanbestedingswerkveld van binnen en buiten kennen. Onze experts stellen de juiste vragen aan u: alle relevante informatie komt boven tafel. Onze EMVI-tekstschrijvers verwoorden dit met een frisse blik tot heldere antwoorden. Wij helpen ambtenaren die zelf niet in het betreffende vakgebied werken, er toch een gefundeerde beslissing over te nemen.


SMART-controle en verbeterplan
De inzet van een externe aanbestedingsspecialist leidt vaak sneller tot documenten van hoge kwaliteit. Onze experts beschikken over een bewezen methode om uw specifieke meerwaarde SMART te verwoorden en daarmee proactief verbeterkansen te vinden.

Tone of voice
Een beleidsmedewerker van een gemeente leest uw documenten op een andere manier dan de kwaliteitsmanager van een productiebedrijf. Onze gespecialiseerde tekstschrijvers verdiepen zich in de leden van de beoordelingscommissie en zorgen dat de tone of voice in de teksten optimaal bij hen aanslaat.

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Versterken met vormgeving

Een goed meerwaardeplan is goed. Een onweerstaanbaar plan is beter. Wij helpen u de vaak complexe materie begrijpelijk en overzichtelijk vorm te geven. Een plan dat opvalt, bewijst onmiddellijk uw meerwaarde voor de leden van de gunningscommissie. Onze professionele grafische vormgeving versterkt uw boodschap, valt op en vergroot uw gunfactor.

Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig