Skip to main content
TRIANGLES

EMVI-meerwaardeplannen


Inschrijven met de maximale EMVI-score als resultaat

U zoekt hulp bij een aangekondigde of al gepubliceerde aanbesteding. U wilt namelijk winnen. U weet dat u de opdracht aankunt, maar hoe laat u dat de beoordelaars zien? Daarvoor zoekt u een externe aanbestedingsspecialist. Voor een goed inzicht in de sterke kanten van uw bedrijf, een creatieve geest en een vlijmscherpe pen.

Wij van Acceller helpen u graag. Met aanbestedingsadvies en winnende EMVI-meerwaardeplannen zorgen onze adviseurs en tekstschrijvers voor de optimale EMVI-score bij uw inschrijving. 

EMVI/Meerwaarde plannen
  • Plannen opstellen

  • Professionele inschrijving

  • Hoogst mogelijke score

Hoe stelt u een EMVI plan op?

Voor een EMVI aanbesteding licht u in een goed plan van aanpak toe hoe u de opdracht en de gunningscriteria invult. Natuurlijk probeert iedere inschrijver in zijn plan van aanpak de criteria zo positief mogelijk in te vullen. Een EMVI plan schrijven is daarom een flinke uitdaging. U wilt natuurlijk niet dat de opdrachtgever in uw plan dezelfde standaardzinnen leest die ook in de plannen van de concurrenten staan. U moet zich onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. Een goed EMVI plan is een uitgelezen kans om uw specifieke kwaliteiten naar voren te brengen. Geen gemakkelijke opgave, maar met de nodige begeleiding zeker niet onmogelijk.

 

Een EMVI plan laten schrijven door specialisten

Waarom is een EMVI plan zo belangrijk bij een aanbesteding? EMVI staat voor Economisch Meest Voordelige Inschrijving. 'Meest voordelig' slaat niet alleen op de prijs. Er spelen ook andere belangen mee, als kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid. Daarom worden er criteria gesteld, die u meer of minder uitgebreid moet invullen. Voelt u zich hiervoor niet deskundig genoeg? U kunt uw EMVI plan laten schrijven door de specialisten van Acceller. Deze EMVI specialisten kennen de EMVI criteria en weten uw werkwijze en belofte helder en duidelijk te beschrijven. Zo benadrukken zij uw sterke punten en unieke aanpak. Hierdoor stijgen de kansen dat de aanbesteding aan u gegund wordt, flink. 

 

Maak gebruik van onze professionele EMVI schrijvers

Het is belangrijk dat uw EMVI plan van hoge kwaliteit is. Een goed  onderbouwd EMVI plan vergroot uw kans op winnen. Door onze deskundigheid en ervaring in verschillende branches kunnen wij u altijd helpen bij het schrijven van uw EMVI plan. Onze professionele EMVI schrijvers verlenen u maximale hulp bij uw aanbesteding. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op.

U het vakmanschap, wij het aanbestedingsadvies en expertise

Inschrijvers worstelen vooral met het terugbrengen van hun brede kennis en expertise naar de essentie. De beoordelingscommissie heeft alleen tijd en aandacht voor die essentie waarnaar zij in haar eisen en wensen vraagt. Daarnaast is helder en SMART verwoorden een vak op zich. Samen met u zorgen onze aanbestedingsadviseurs en EMVI-tekstschrijvers voor de vertaling van uw vakmanschap naar de winnende plannen van aanpak/ EMVI-meerwaardeplannen.


Voor een winnende inschrijving doorlopen we de stappen van onze unieke methode. Met deze methode hebben wij in de afgelopen jaren via tenders stabiele omzetgroei gerealiseerd voor onze klanten. Zowel bij Europese als bij onderhandse (RFP) aanbestedingen. Dit doen wij ook graag voor u!


EMVI-meerwaardeplan schrijven
Onze aanbestedingsspecialisten hebben actuele vakkennis, een kritische blik en de wil om te winnen. Bovendien begrijpen zij uw branche. Ons bureau heeft veel ervaring bij het realiseren van de maximale EMVI-score. Niet omdat wij bij u op de werkvloer werken, maar omdat wij het aanbestedingswerkveld van binnen en buiten kennen. Onze experts stellen u de juiste vragen: alle relevante informatie komt boven tafel. Onze EMVI-tekstschrijvers zetten die informatie om naar heldere, frisse tekst. Daarmee helpen wij de commissieleden die zelf niet in uw vakgebied werken, toch een gefundeerde beslissing te nemen.


Tone of voice
Een beleidsmedewerker van een gemeente leest uw documenten op een andere manier dan de kwaliteitsmanager van een productiebedrijf. Onze gespecialiseerde tekstschrijvers verdiepen zich in de leden van de beoordelingscommissie en zorgen dat de tone of voice in de teksten optimaal bij hen aanslaat.

SMART-controle en verbeterplan
De inzet van een externe aanbestedingsspecialist leidt vaak sneller tot documenten van hoge kwaliteit. Onze experts beschikken over een bewezen methode om proactief verbeterkansen te vinden en uw specifieke meerwaarde SMART te verwoorden.

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Versterken met vormgeving

Een goed meerwaardeplan is goed. Een onweerstaanbaar plan is beter. Wij helpen u de vaak complexe materie begrijpelijk en overzichtelijk vorm te geven. Een plan dat opvalt, bewijst onmiddellijk uw meerwaarde voor de leden van de gunningscommissie. Onze professionele grafische vormgeving versterkt uw boodschap, valt op en vergroot uw gunfactor.