TRIANGLES

Tendermanagement


Tender­management voor een soepel inschrijfproces

Heeft u uw oog op een interessante aanbesteding laten vallen? Bijvoorbeeld op TenderNed of Negometrix? Dan vraagt u zich nu wellicht af hoe u hier op efficiënte en juiste wijze op kunt inschrijven. Liefst met minimale inspanning. Met minder stress, helemaal compleet, correct en op tijd. Er staat voor u veel op het spel. Aanbestedingen zijn vaak erg omvangrijk en bestaan meestal uit een groot aantal verschillende documenten. Dit vraagt om professioneel tendermanagement door een ervaren tendermanager. De experts van Acceller beschikken over jarenlange ervaring, hoe complex de aanbesteding ook is, wij maken er een strak en overzichtelijk project van.

  • Tijdige en volledige inschrijving

  • Fouten voorkomen, minder stress

  • Reproduceerbaar inschrijfproces

tendermanagement

Heeft u behoefte aan tendermanagement?

Meedoen aan een aanbesteding kan voor uw bedrijf een grote kans zijn om structureel meer werk binnen te halen en te groeien. Er zijn enkele platforms, waaronder Tendernet, waar u de voor u interessante aanbestedingen kunt vinden. Het inschrijfproces is tijdrovend en kan ook kostbaar zijn. U bent een hardwerkende ondernemer die hier eigenlijk geen tijd voor heeft en laat staan de kennis over aanbestedingen? Maak dan gebruik van tendermanagement van Acceller. U kunt wel willen inschrijven voor een aanbesteding, maar dan moet u het wel goed doen, anders maakt u geen kans en dit is jammer uw tijd. Met tendermanagement is een efficiënte inschrijving mogelijk met minimale inspanning voor u.

Uw tendermanagement uitbesteden kan een goede keuze zijn

Als u zich normaal gesproken zelf bezighoudt met de inschrijving van een aanbesteding, dan moet u er rekening mee houden dat dit u veel tijd kost en dat u inhoudelijk kennis moet vergaren over de werking van dit proces. Een inschrijving op een aanbesteding moet compleet en correct zijn en ook nog eens binnen een bepaald tijdsbestek plaatsvinden. Daarnaast is het aan u om u via een plan van aanpak of een bidbook te onderscheiden van de overige inschrijvende partijen en een goede prijs/kwaliteit verhouding zien waar te maken. U heeft dus veel om aan te denken, waarbij u al snel iets over het hoofd ziet. Daarom is het tendermanagement uitbesteden een goede keuze. Hiermee besteedt u de werkzaamheden rondom het eigenlijke inschrijfproces uit, u levert enkel inhoudelijke kennis en gegevens aan.

Uitbesteden van tender management aan Acceller

Wilt u het uitbesteden van tender management aan Acceller overlaten, dan weet u zeker dat er een team van professionele tendermanagers met uw inschrijving aan de slag gaat. Wij zijn volledig transparant, dus op ieder moment kunt u zien hoever wij in het proces zijn en hoe wij dit aanpakken. Wij managen voor u het gehele inschrijfproces en schrijven voor u een plan van aanpak, waardoor u ten opzichte van de overige inschrijvers zeker zult uitblinken.

Samen met uw tendermanagementteam werken we aan het beste resultaat. U levert de inhoudelijke kennis en gegevens, onze tendermanagers voorkomen fouten, zorgen voor het juiste inschrijfproces en voor een tijdige inschrijving. Wilt u ook uw team sterker maken? Bel 085 - 303 72 75.

Tendermanagement: wij begeleiden u bij alle stappen in het proces

De dienstverlening rondom het inschrijfproces van een aanbesteding noemen wij tendermanagement. Uw organisatie levert de inhoudelijke kennis, expertise, documenten, calculaties. Wij zijn verantwoordelijk voor het managen van het aanbestedingsproces: voor het tendermanagement dus.
Wij beschikken over specifieke expertise, beheren het aanbestedingsplatform, het proces, de deadlines, de actielijsten, en doen het versiebeheer. Door onze haarscherpe methode en onze slimme aanpak heeft u een beter resultaat, met minder inspanning.


Tendermanager zorgt voor strak inschrijfproces

Onze tendermanagers zorgen proactief voor een duidelijk proces, een tijdgebonden taakverdeling en heldere controlemomenten. Onze tendermanager is bovendien verantwoordelijk voor de informatieverstrekking aan de teamleden, versiebeheer en de actielijst. Uw team kan zich volledig op een meerwaardeplan richten. Zo blijft iedereen in zijn kracht staan en weet waar ze aan toe zijn. U als opdrachtgever kunt alle vorderingen makkelijk volgen, en waar nodig bijsturen. Zijn we echt helemaal klaar? Dan kan uw inschrijving worden ingediend op een aanbestedingsplatform, zoals TenderNed, Negometrix, CTM-solution of willekeurig ieder ander platform. Ook dit behoort tot de kerncompetenties van onze tendermanagers. Samen gaan we tot het uiterste om uw zorgen weg te nemen en het beste resultaat te behalen.


Alle branches in diensten en leveringen

Onze tendermanagers hebben een brede ervaring in alle soorten aanbestedingen, zowel in diensten als in leveringen. Vanuit hun eigen expertisegebied en hun competenties zorgen zij ervoor dat uw inschrijving inhoudelijk klopt, beheersen zij de aanbestedingsprocedure en zorgen voor strak timemanagement. Onze tendermanagers blinken uit in foutloos, tijdig en soepel inschrijfproces!

De gemiddelde doorlooptijd voor een correcte inschrijving op (Europese) aanbestedingen is 21 dagen. Begint u op tijd?

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Schrijven van een EMVI-plan?

Tendermanagement is het begeleiden van uw inschrijving totdat deze volledig en tijdig ingediend is. U levert alle documenten en schrijft de meerwaarde plannen zelf aan, nadat wij u op koers hebben geholpen. Wilt u ook hulp bij het opstellen van winnende meerwaarde plannen? Onze aanbestedingsspecialisten vinden en verwoorden uw meerwaarde.

Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig