Skip to main content
TRIANGLES
transportaanbesteding

Transportaanbesteding


Aanbestedingen in de transportbranche winnen

Acceller adviseert en faciliteert succesvol tendermanagement voor transportondernemingen die willen groeien. Transportaanbesteding kan een belangrijk onderdeel van uw verkoopproces (gaan) uitmaken. Inschrijven op een aanbesteding is soms tijdrovend en ingewikkeld. Maar als u opdrachten wilt behouden of flink wilt groeien, ontkomt u er niet aan.


Zonder zorgen inschrijven op transportaanbesteding 

De tendermanagers van Acceller geven u op strategisch, tactisch en operationeel niveau een voorsprong op de concurrentie. Bovendien voorkomt u stress en gedoe met ons professionele tendermanagement. Het resultaat van onze dienstverlening is grip op het inschrijfproces, een beter besef van uw meerwaarde en een uitstekende basis om te groeien.

transportaanbesteding

De transportbranche is altijd in beweging

Voor structureel succes is het belangrijk om kritisch naar de transportbranche te kijken. Analyseer uw visie, missie, middelen en die van aanbestedende diensten zoals ministeries, gemeenten, provincies, waterschappen, zelfstandig bestuursorganen (ZBO) en (semi)overheden. Uw branche is altijd in beweging. Voor een duurzaam succesvolle marktbenadering is het belangrijk om technische en maatschappelijke trends te ontdekken en u erbij aan te sluiten.

Blijft u tegelijkertijd alert op interessante opdrachten? Wekelijks worden er nieuwe (Europese) aanbestedingen in uw branche gepubliceerd op TenderNed, Negometrix en andere platforms. Onze TenderSupport specialist kijkt graag met u mee.

Trends en ontwikkelingen

De belangrijkste trend in de transportbranche is de Klimaatwet. Volgens de klimaatwet moeten bedrijven en overheden in het jaar 2030 49% minder CO2 uitstoten dan in het jaar 1990. Aanbestedende diensten zoals ministeries, waterschappen en provincies willen deze doelstelling bereiken door bij een transportaanbesteding deze verantwoordelijkheid door te zetten naar u als inschrijver. U en wij weten beide dat dit geen eenvoudige opgave is. Met deze thema’s in EMVI/meerwaarde plannen hebben de aanbestedingspecialisten van Acceller veel ervaring:

 

  • Voorkomen dat er transport nodig is door procesverbetering
  • Bredere inzet van emissievrije voertuigen (elektrisch & waterstof)
  • Preventie van CO2-emissie door de inzet van alternatieve brandstoffen zoals HVO
  • Crossdocking om onnodige ritten te voorkomen
  • Voorschriften inzet voertuigen die voldoen aan Euro 6 stage 5 en zelfs Euro 7
  • Een leven lang leren om lange dienstverbanden mogelijk te maken
  • Volledig digitale administratieve keten

Scoringskans en marktaandeel structureel verbeteren

De strijd tussen transportbedrijven om een aanbesteding te winnen is groot. Daarom start ons aanbestedingsadviesbureau elk traject met een concreet Winstrategie advies. U schrijft alleen in als uw bedrijf voor deze specifieke aanbestedende dienst aantoonbaar meerwaarde kan bieden.


U gaat niet voor één aanbesteding maar voor een stabiel marktaandeel. Dit realiseert u alleen door structureel transportaanbestedingen te winnen. Alleen uitstekend tendermanagement is niet goed genoeg. Dit vraagt om een doordachte aanpak die uw commerciële doelstelling vertaalt naar een groeiend marktaandeel.


Onze aanbestedingsspecialisten beschikken over de juiste ervaring, werkwijze, analyses en tools om uw scoringspercentage structureel te verbeteren.

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Bewezen succesvol bij het inschrijven op een transportaanbesteding

Tendermanagers en emvi-tekstschrijvers van Acceller hebben niet alleen actuele vakkennis, een kritische blik en de wil om te winnen. Zij begrijpen daadwerkelijk uw transportbranche. Acceller biedt grip op aanbestedingen en een voorsprong op de concurrentie. 


Vormgeving en marketing versterken uw boodschap

Met professionele vormgeving maken wij uw goede meerwaardeplan onweerstaanbaar. Vormgeving helpt om complexe materie begrijpelijk en overzichtelijk te maken. Onze grafische vormgevers geven uw plan extra kracht om zo echt het verschil met de plannen van de concurrentie te maken. Bovendien versterkt grafische vormgeving uw boodschap en vergroot het de gunfactor.

Wilt u hulp bij het ontwikkelen van de juiste vormgeving? Onze marketingadviseur neemt samen met u de vormgevings- & marketingkeuzes onder de loep. Waar staat uw organisatie of bedrijf voor? Wat wilt u uitstralen naar de doelgroep? Onze marketingadviseur brengt uw offerte of inschrijving in lijn met uw marketing en communicatiestrategie.