Skip to main content
TRIANGLES
Acceller - Tenderadvies

TenderAdvies


Win tenders en realiseer meer omzet via aan­bestedingen

Veel van onze opdrachtgevers weten allang dat tenders een ontzettend goede manier zijn om meer omzet te realiseren. Met ons tenderadvies lukt het ze om op hoogwaardige wijze in te schrijven op tenders die bij ze passen.


De tenderspecialisten van Acceller leveren topkwaliteit. Het zijn doorgewinterde adviseurs met een vlijmscherpe pen, een creatieve geest en commerciële focus. Ze schrikken niet van een deadline of een complexe aanvraag. Ze gebruiken hun drive om u te adviseren, uw plannen te realiseren en het hele inschrijfproces voor u te begeleiden.

Voor een winnende inschrijving doorlopen we de stappen van onze unieke methode. Met deze methode hebben wij in de afgelopen jaren via tenders stabiele omzetgroei gerealiseerd voor onze klanten. Zowel bij Europese als bij onderhandse aanbestedingen (RFP). Dit doen wij ook graag voor u! 

TENDERMIX
Wij onderscheiden verschillende fasen van tenderadvies bij de inschrijving op een aanbesteding: winstrategie, tendermanagement, meerwaardeplannen. Ieder traject wordt afgesloten met een evaluatie om leer- en verbeterkansen te identificeren. Want eerlijk is eerlijk: die zijn er altijd.

Ons tenderadvies bestaat uit een mix van slimme, concrete diensten: de tendermix. U bepaalt de randvoorwaarden, wij leveren de beste mix.

Winstrategie
De juiste strategie voor uw aanbesteding.
Lees meer
Tendermanagement
Het juist en tijdig inschrijven op een aanbesteding.
Lees meer
Meerwaardeplannen
Van goed plan naar onweerstaanbare offerte.
Lees meer
Aanbestedingsadvies
Alle expertise die uw winkans vergroot.
Lees meer
TenderSupport
Alert op commerciële kansen.
Lees meer
Training
Benodigde kennis voor uw team.
Lees meer

Maak gebruik van professioneel tenders advies

De regelgeving van aanbestedingen is wettelijk vastgelegd op zowel nationaal als Europees niveau. Een opdrachtgever zal in eerste instantie de nationale regelgeving volgen rondom aanbestedingen. Maar de waarde van een opdracht kan een bepaalde drempelwaarde overschrijden. Dan dient de opdrachtgever Europees aan te besteden. Dit kan interessant zijn voor zowel de opdrachtgever als de inschrijver. De opdrachtgever krijgt een nog groter en mogelijk interessantere keuze en inschrijvers maken kans op een internationale opdracht. Een inschrijving voor een aanbesteding of tender, vergt wel enige kennis van zaken. Maak daarom altijd gebruik van deskundig tender advies.

 

Welke tenders advisering heeft u nodig?

Bij het inschrijven levert u de opdrachtgever een offerte aan. In het bedrijfsleven kan een offerte een A4tje zijn, maar bij aanbestedingen en tenders is wel wat meer nodig. Naast alle juridische en financiële documenten, zult u ook een plan van aanpak moeten indienen. Bij een aanbesteding wordt namelijk niet alleen gelet op de prijs die u biedt, maar vooral ook op de kwaliteit en mogelijk nog andere criteria. Alle criteria worden tezamen met de prijs afgewogen, zodat er een goede prijs/kwaliteit bepaald kan worden. Aan de inschrijver met de gunstigste prijsstelling en beste geleverde kwaliteit wordt de opdracht gegund. Het plan van aanpak kan voor een inschrijver een probleem zijn. Hierin moet u aangeven hoe u omgaat met de criteria van de opdrachtgever en hier moet u onderscheidend in zijn. Wat tenders advisering kan dan noodzakelijk zijn.

 

Acceller is graag uw tenders adviesbureau

Als u zich wilt inschrijven op een aanbesteding of tender, dan is de inschrijving het meest lastige onderdeel. Uw inschrijving zal namelijk bepalen hoe uw aanbod wordt beoordeeld op zowel prijs als kwaliteit. Voor een goede inschrijving loont het zeker de moeite om u te laten begeleiden door Acceller. Wij zijn een tenders adviesbureau, die iedere onderneming in welke branche ook kan helpen met het aanbestedingstraject. Wij zijn zeer deskundig en voorzien u van het beste advies of schrijven voor u uw plan van aanpak. Wij zijn net zo betrokken als u en werken vanuit de overtuiging dat maar één ding belangrijk is, namelijk dat de aanbesteding aan u wordt gegund.

Van een extern tenderadviseur mag u niets minder verwachten dan topkwaliteit, een vlijmscherpe pen, een creatieve geest en commerciële focus. Voor Acceller is dat niet meer dan vanzelfsprekend.

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei
Het totale volume aan tenders is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2