Skip to main content
Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Aanbesteding catering


Een succesvolle aanbesteding catering

Als cateraar bent u waarschijnlijk vooral actief in de restaurants van bedrijven en instellingen. Vooral grote bedrijven en instellingen als ziekenhuizen, overheidsgebouwen en universiteiten/hogescholen besteden de catering uit aan een professioneel cateringbedrijf. Hierdoor hoeven zij geen koks in dienst te nemen en ingrediënten voor de maaltijden in te kopen. Met een cateraar zorgen zij ervoor dat de kwaliteit van de maaltijden die zij personeel, bezoekers en cliënten aanbieden, hoog blijft. Overheidsinstellingen en grote bedrijven zullen bij het zoeken naar een cateraar een aanbesteding catering uitzetten. Dit zijn in de regel grote contracten die zeer lucratief kunnen zijn voor uw cateringbedrijf. Zorg daarom dat u zich goed voorbereidt voor inschrijving op een aanbesteding catering!

Criteria die gelden voor aanbestedingen catering

Als u uw dienstverlening aanbiedt door inschrijving op een aanbesteding catering, dan werkt dat toch anders dan een offerte uitbrengen zonder aanbesteding. Het doel van een aanbesteding is namelijk: de concurrentie tussen bedrijven bevorderen en zorgen dat ieder bedrijf dat zich inschrijft, evenveel kans maakt. De eisen en criteria uit de aanbestedingsdocumenten maken het de opdrachtgever gemakkelijker om de kwaliteit van dienstverlening van de inschrijvende bedrijven te vergelijken. Het gaat er niet alleen om wie de goedkoopste offerte aanlevert, het is de combinatie tussen prijs en kwaliteit.

Kwaliteit is één van de criteria die standaard beoordeeld wordt. Maar er kunnen meer criteria gelden, zoals bijvoorbeeld: hoe duurzaam u te werk gaat of hoe groot uw bijdrage is aan het sociale belang (SROI) door medewerkers aan te nemen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Uw invulling op alle vereiste criteria moet u goed omschrijven in een plan van aanpak.

Hulp bij uw catering aanbesteding van Acceller

Inschrijven voor een catering aanbesteding doet u niet zomaar. Het opstellen van een plan van aanpak of een bidbook vereist expertise. Expertise die u misschien niet in huis heeft. Is de opdracht heel interessant voor u en wilt u deze absoluut binnenhalen? Laat u dan tijdens het aanbestedingsproject begeleiden door de specialisten van Acceller. Wij hebben ruime ervaring met catering aanbesteding en hebben uw doel voor ogen, namelijk zorgen dat de opdracht aan u wordt gegund.

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2