Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Aanbesteding catering


Een succesvolle aanbesteding catering

Als cateraar bent u waarschijnlijk vooral actief in bedrijfskantines. Vooral grote bedrijven en instellingen besteden de catering uit aan een professioneel cateringsbedrijf. Hierdoor ontlasten zij zichzelf van het in dienst nemen van koks en het aankopen van ingrediënten voor de maaltijden. Met een cateraar zorgen zij er toch voor dat de kwaliteit van de maaltijden die zij hun personeel aanbieden van hoge kwaliteit blijft. Overheidsinstellingen en grote bedrijven zullen bij het zoeken naar een cateraar een aanbesteding catering uitzetten. Dit zijn in de regel grote contracten en dit kan zeer lucratief zijn voor uw cateringsbedrijf. Zorg daarom bij inschrijving voor een aanbesteding voor een goede voorbereiding.


Criteria die gelden voor aanbestedingen catering

Aanbestedingen catering werken anders, dan wanneer u uw dienstverlening zonder aanbesteding aanbiedt. Het doel van een aanbesteding is namelijk om de concurrentie tussen bedrijven te bevorderen en ervoor te zorgen dat ieder bedrijf die zich inschrijft evenveel kans maakt. Daarnaast is de aanbesteding voor de opdrachtgever van belang, omdat zo de kwaliteit van de dienstverlening beter kan worden beoordeeld. Het gaat er niet alleen om wie de goedkoopste offerte aanlevert, het is de combinatie tussen prijs een kwaliteit. Kwaliteit is één van de criteria die standaard beoordeeld wordt. Maar er kunnen meer criteria gelden, zoals bijvoorbeeld hoe duurzaam u te werk gaat of levert u een bedragen aan het sociale belang, door personeel aan te nemen die afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Alle vereiste criteria dient u goed te omschrijven in een plan van aanpak.


Hulp bij uw catering aanbesteding van Acceller

Inschrijven voor een catering aanbesteding doet u niet zomaar. Het opstellen van een plan van aanpak of een bidbook vereist expertise. Expertise die u misschien niet in huis heeft. Toch is de opdracht zeer interessant voor u en wilt u deze absoluut binnenhalen? Laat u tijdens het aanbestedingsproject dan begeleiden door de specialisten van Acceller. Wij hebben ruime ervaring met catering aanbesteding en hebben hetzelfde doel al u voor ogen, namelijk zorgen dat de opdracht aan u wordt gegund.

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig