Skip to main content
TRIANGLES

Team


Acceller team

Ontmoet onze experts in het winnen van aanbestedingen

Bij Acceller krijgt u een vertrouwd en professioneel team dat toegewijd is aan uw succes: van een concrete opdracht binnenhalen tot het vergroten van uw marktaandeel. In elk project staat uw bedrijfsgroei centraal.


Wij hebben experts in verkoop via aanbestedingen, marketing en procesverbetering in huis. En we werken nauw samen met deskundigen in verschillende branches. Voor elk project vormen we een team van specialisten die elk vanuit eigen expertise een bijdrage leveren. Zo benutten we ieders eigen kracht en kunnen we een maximale prestatie leveren.


Kortom, wij hebben de deskundigheid en de drive om uw commerciële kansen te verzilveren.

Acceller team
Lucas van Ouwerkerk - Managing partner, aanbestedingsadvies
Lucas van Ouwerkerk

Managing partner, aanbestedingsadvies

Al sinds 1995 is Lucas betrokken bij het inkopen en verkopen via Europese aanbestedingen en onderhandse tenderprocedures. Lucas heeft veel ervaring, ook operationeel, in de facilitaire branche. Hij wordt gevraagd als managementconsultant en organisatieadviseur bij complexe aanbestedingen, vaak binnen de zorg, facilitair en catering.
Hij is een meester in structureren en beperken tot de hoofdzaken. Met zijn kennis van managementmodellen, scenarioplanning en procesoptimalisatie, en zijn strategische inzicht kan Lucas van elke uitdaging een kans maken.

 Irina Chernobrovkina - Managing partner, marketingadvies
Irina Chernobrovkina

Managing partner, marketingadvies

Sinds 2018 is Irina actief in tendermanagement en aanbestedingsadvies. Haar achtergrond is communicatie en marketing. Meer dan tien jaar werkte zij voor en met verschillende mediaplatforms in b2b-sectoren, zoals vastgoed, bouw, architectuur, woningcorporaties en retail. Zij was o.a. verantwoordelijk voor verkoop en relatiemanagement.
De gunfactor vergroten met relatiemarketing, offertes binnenhalen met een aanbod-op-maat en focus houden op een deal, dat doet Irina graag ook voor u. Haar journalistieke nieuwsgierigheid helpt de meerwaarde van uw bedrijf perfect te matchen met de klantvraag. Zowel op tactisch niveau - het winnen van een aanbesteding - als op strategisch niveau - het veroveren van een marktaandeel. Met als resultaat omzetgroei!

Nick Smeenk - Communicatieadvies, tenderspecialist
Marieke Bouwens

Tekstschrijver en redacteur, tenderspecialist

Marieke is een tekstschrijver met een missie. Zij wil eraan bijdragen dat professionals in alle branches zichzelf, hun producten en hun plannen optimaal verwoorden. Daarom zet zij met plezier haar ervaring, kennis en nieuwsgierigheid in bij het schrijven van winnende plannen van aanpak. Zij doorgrondt de vraag van een aanbestedende dienst en weet in een interview een snelle koppeling te maken met uw aanbod. Dan is het de kunst om het helder en fris te formuleren en in een overtuigende vorm over te brengen. De kunst die deze afgestudeerde taalkundige met meer dan 30 jaar ervaring tot in de puntjes beheerst. Zo gaan er EMVI-plannen de deur uit met maximale scoringskans.
Juliette de Bruin - Communicatieadvies, tenderspecialist
Denise Zandvliet

Tekstschrijver tenders en marketing, projectmanager

Als je het over slagvaardig en gestructureerd hebt, dan heb je de kern van deze gepassioneerde tekstschrijver te pakken. Met haar masterdiploma Europese Studies op zak voelt zij zich als vis in het water binnen de Europese aanbestestedingen. Dankzij haar ervaring in het vastgoed heeft Denise een sterk commercieel inzicht ontwikkeld. Tijdens interviews heeft zij snel door hoe organisatieprocessen in elkaar steken en blijft ze doorzoeken naar wat uw bedrijf uniek maakt, wat u onderscheidt van alle anderen. Dat zorgt voor heldere teksten boordevol overtuigingskracht. En dat is precies wat nodig om een EMVI-aanbesteding te winnen. Daar krijgt Denise energie van voor de volgende uitdaging.

Mauk van der Woude - Senior EMVI-tekstschrijver, Tenderspecialist
Mauk van der Woude

Senior EMVI-tekstschrijver, tenderspecialist

Mauk is een slimme schrijver met een scherpe blik en een vlotte pen. Hij combineert brede belangstelling met specialistische kennis. Hij bijt zich vast, vraagt door en stopt pas als hij ieder flintertje meerwaarde heeft gevonden. Zij teksten zijn gedetailleerd, concreet en SMART. Schrijven op de millimeter, zo noemt hij dat zelf.

Juliette de Bruin - Communicatieadvies, tenderspecialist
Juliette de Bruin

Communicatieadvies, tenderspecialist, EMVI-tekstschrijver

Een puzzel met woorden, zo ziet Juliette het proces van interview naar een overtuigende tekst. Haar specialiteit is om complexe zaken op een concrete, overtuigende en prettig leesbare manier te verwoorden. Samen met u analyseert ze uw bedrijfsprocessen om de kwaliteitsvragen van de aanbesteding SMART en overtuigend te kunnen beantwoorden. Daarbij heeft ze de vaardigheid om de toegevoegde waarde van uw bedrijf op een slimme manier in het aanbestedingsdocument te verweven.

 Chris Bernasco - Senior EMVI-tekstschrijver, tenderspecialist
Manfred Roosenstein

Tendermanager, tenderstrateeg

Manfred is een ervaren adviseur en aanbestedingsstrateeg met een sterke affiniteit voor sales. Hij heeft gewerkt met diverse opdrachtgevers en sectoren, en is bekend met het opereren in complexe organisaties en diverse teams. Als creatieve denker weet hij mensen te enthousiasmeren en te versterken op basis van hun specifieke kwaliteiten. Hij beheerst alle aspecten van een aanbestedingsproces. Hij weet een onderscheidende tenderpropositie boven tafel krijgen. Voor Manfred kan elk detail het verschil maken.

 Chris Bernasco - Senior EMVI-tekstschrijver, tenderspecialist
Chris van der Noll

Tendermanagement en regie

Chris combineert een commercieel talent en gevoel voor ondernemerschap met een creatieve kijk op aanbestedingen en offerteaanvragen. Die veelzijdigheid vindt zijn oorsprong in de carrière die hij vanaf 2000 maakte: van o.a. service manager in de IT-outsourcing tot tendermanager voor toonaangevende IT-bedrijven. Dat maakt hem een uitstekende regisseur van tendertrajecten intern en extern. Met continue aandacht voor de klantvraag weet hij uw bidteam aan te sturen tot een tijdige inschrijving die perfect aansluit op de gevraagde dienstverlening en die de commerciële kansen voor uw organisatie optimaliseert.

 Chris Bernasco - Senior EMVI-tekstschrijver, tenderspecialist
Chris Bernasco

Senior EMVI-tekstschrijver, tenderspecialist

Goed luisteren, daar begint het mee. En het naadje van de kous willen weten. Dat is het handelsmerk van Chris Bernasco. Tekstschrijver met een achtergrond in communicatie en affiniteit met techniek. Hij heeft inmiddels talloze winnende offertes geschreven. In zijn teksten maakt hij zichtbaar hoe uw kwaliteiten naadloos aansluiten op de vraag van uw klant. De lezer wordt meegenomen in hoe u de opdracht tot in de puntjes verzorgt, zodat hij volledig wordt overtuigd door uw aanpak. Met als resultaat: maximale winkans voor die felbegeerde opdracht.