TRIANGLES

Team


Acceller team

Ontmoet onze experts in het winnen van aanbestedingen

Bij Acceller krijgt u vertrouwd en professioneel team dat toegewijd is aan uw succes: van een concrete opdracht binnenhalen tot het vergroten van uw marktaandeel. In elk project staat uw bedrijfsgroei centraal.


Wij hebben experts in verkoop via aanbestedingen, marketing en procesverbetering in huis. En werken we nauw samen met deskundigen in verschillende branches. Voor elk project vormen we een team van specialisten die elk vanuit eigen expertise een bijdrage levert. Zo blijft iedereen in eigen kracht en kan de maximale prestatie geleverd worden.


Kortom, wij zijn geoefend en gedreven om uw commerciële kansen te verzilveren.

Acceller team
Lucas van Ouwerkerk - Managing partner, aanbestedingsadvies
Lucas van Ouwerkerk

Managing partner, aanbestedingsadvies

Al sinds 1995 is hij in verschillende hoedanigheden betrokken geweest bij het inkopen en verkopen via Europese aanbestedingen en onderhandse tenderprocedures. Lucas heeft veel ervaring, ook operationeel, in facilitaire branche. Hij wordt gevraagd als management consultant en organisatieadviseur bij complexe aanbestedingen, vaak binnen de zorg. Met zijn kennis van managementmodellen, scenarioplanning, procesoptimalisatie en zijn strategische inzicht kan Lucas van elke uitdaging een kans maken. 

 Irina Chernobrovkina - Managing partner, marketingadvies
Irina Chernobrovkina

Managing partner, marketingadvies

Sinds 2018 is Irina actief in tendermanagement en aanbestedingsadvies. Haar achtergrond is communicatie- en marketing. Meer dan tien jaar werkte zij voor en met verschillende media platforms in b2b-sectoren, zoals vastgoed, bouw, architectuur, woningcorporaties en retail. Zij heeft veel ervaring opgedaan in verkoop en relatiemanagement. Haar journalistieke nieuwsgierigheid helpt haar om de vraag achter de vraag van een potentiële koper te achterhalen. Zij heeft er expertise van gemaakt om de meerwaarde van het aanbod goed te matchen met die vraag op strategisch en tactisch niveau. Met als resultaat de omzetgroei!

Mauk van der Woude - Senior EMVI-tekstschrijver, Tenderspecialist
Mauk van der Woude

Senior EMVI-tekstschrijver, tenderspecialist

Mauk is een slimme schrijver met een scherpe blik en een vlotte pen. Hij combineert brede belangstelling met specialistische kennis. Hij bijt zich vast, vraagt door en stopt pas als hij ieder flintertje meerwaarde heeft gevonden. Zij teksten zijn gedetailleerd, concreet en SMART. Schrijven op de millimeter, zo noemt hij dat zelf.

Juliette de Bruin - Communicatieadvies, tenderspecialist
Juliette de Bruin

Communicatieadvies, tenderspecialist, EMVI-tekstschrijver

Een puzzel met woorden, zo ziet Juliette het proces van interview naar een overtuigende tekst. Haar specialiteit is om complexe zaken op een concrete, overtuigende en prettig leesbare manier te verwoorden. Samen met u analyseert ze uw bedrijfsprocessen om de kwaliteitsvragen van de aanbesteding SMART en overtuigend te kunnen beantwoorden. Daarbij heeft ze de vaardigheid om de toegevoegde waarde van uw bedrijf op een slimme manier in het aanbestedingsdocument te verweven.

Nick Smeenk - Communicatieadvies, tenderspecialist
Nick Smeenk

Communicatieadvies, tenderspecialist

Expert in communicatie voor de zakelijke markt met brede kennis in marketing en sales. Zijn kracht zit in het vlot vertalen van de propositie van het bedrijf naar concrete, opdracht-specifieke en SMART geschreven plannen van aanpak. Tijdens interviews heeft Nick snel door hoe organisatieprocessen in elkaar steken en blijft doorzoeken naar wat uw bedrijf uniek maakt; wat u onderscheidt van alle anderen. Dat zorgt voor heldere teksten boordevol overtuigingskracht. En dat is precies wat nodig is om een EMVI-aanbesteding te winnen.

Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig