Skip to main content
TRIANGLES

Werkwijze


De adviseurs van Acceller helpen uw omzetgroei versnellen

Hoe doen we dat? Door u te helpen tenders te winnen met ons tenderadvies. Door uw propositie te versterken met ons organisatieadvies. En uw gunfactor te vergroten met onze strategische marketing. Dat is onze winstrategie.


Wij zien bedrijfsgroei als een constante verbetering van de organisatie. Aangedreven door commerciële kansen en versterkt met een goeddoordachte marketingstrategie. Sales, marketing en procesverbetering zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zijn afhankelijk van elkaar en verstevigen elkaar, zoals de zijden van een driehoek.


Daarom hebben wij deze expertises alle drie in huis, en werken onze adviseurs in de verschillende disciplines zeer nauw met elkaar samen.

Tenderadvies werkwijze
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Tenderadvies

Met onze hulp lukt het u om op hoogwaardige wijze in te schrijven op tenders die bij u passen, en uw omzet te verhogen. Direct advies? Bel ons!

Strategische marketing

Het totale volume aan aanbestedingen is zo groot dat u hiermee uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. Bestel de omzetpotentie scan!

Organisatieadvies

De adviseurs van Acceller helpen uw organisatie zich verder te ontwikkelen en uw propositie te versterken. Dit leidt als vanzelf tot meer werk en meer tenders. Zodat u kunt blijven groeien en u ook in de toekomst succesvol bent. Plan een intakegesprek met ons!

Waar begint uw versnelling?

Waarmee wilt u als eerste aan de slag? Dat is aan u.
U in uw eigen proces te begeleiden en uw bedrijfsgroei te versnellen. Dat is aan ons.
Staat u voor een concrete groeivraag? Laten we dan een afspraak maken. Wij zijn uw sparringpartner.