TRIANGLES
organisatieadvies

Organisatieadvies


Verzilver alle kansen om uw organisatie te verbeteren

Elke aanbesteding is een kans voor groei en verbetering. Voor beide partijen. Met ons advies kunt u dit daadwerkelijk realiseren. De specialisten van Acceller begeleiden u bij het opstellen van uw groeiplannen, van uw strategie, en met het realiseren daarvan. U bedrijf is klaar voor de toekomst.

  • Doordachte en concrete verbeterplannen

  • Tijdwinst door procesoptimalisatie

  • Toekomstgerichte strategie met stappenplan

Verkoopstrategie en kwaliteitsverbetering

Het totale volume aan aanbestedingen is zo groot dat u niet alleen maar één aanbesteding wilt winnen, u wilt een stabiel marktaandeel! Elke inschrijving op een Europese aanbesteding of een tenderprocedure kost veel tijd, geld en moeite. Daarom is doorlopende focus op het scoringspercentage van belang. Want hoe hoger het scoringspercentage, hoe lager uw commerciële kosten ten opzichte van de omzet.


Onze adviseurs analyseren uw verkoopstrategie op kansen en uitdagingen. Op welke plek in uw businessmodel zit de meeste marge, en waar verwacht de klant de meeste waarde? En hoe matcht dit? Welke propositie scoort het beste en waarom? Met deze informatie weet u zeker waar de commerciële kansen voor uw bedrijf liggen en welke kwaliteitsverbeteringen er nodig zijn om deze te verzilveren.

Procesoptimalisatie en prestatieverbetering

U heeft commerciële aanbestedingsdoelstellingen geformuleerd. Om deze ook daadwerkelijk op tijd en binnen budget te realiseren, is gestructureerd implementeren, uitvoeren en meten noodzakelijk. Plan, do, check en act: het klinkt eenvoudig, maar de ervaring leert dat de praktijk soms weerbarstig is. Ons organisatieadvies is geworteld in de praktijk, realistisch en schaalbaar. Wij helpen u de verbeteringen in uw organisatie door te voeren die uw succes en uw efficiëntie borgen.

Contractmanagement

Goed contractmanagement is essentieel voor de bewaking van kwaliteit. Inkopers van aanbestedende diensten dagen u constant uit om uzelf te verbeteren en te presteren. Contractmanagement heeft als doel om samen met de opdrachtgever komen tot een optimale samenwerking. Wie houdt het overzicht over de documenten, afspraken en monitort de klanttevredenheid? Maar ook uw marge natuurlijk, net zo belangrijk!

Inkoopstrategie en kostenoptimalisatie

Zit u zelf aan de andere kant van de tafel? Moet u diensten aanbesteden?
We kijken eerst naar uw inkoopdoelstellingen. Bijvoorbeeld het verlagen van kosten, verminderen van risico’s en het verhogen van kwaliteit van de geleverde diensten? Vaak gaat het om geheel andere zaken. Bijvoorbeeld of uw leverancier in staat is om juiste capaciteit tijdig beschikbaar te stellen en continuïteit van eigen dienstverlening te borgen. De adviseurs van Acceller hebben meer dan 10 jaar ervaring en weten keer op keer met de juiste strategie en tactiek meetbare doelstellingen, ook vanuit inkopers-kant, te realiseren.

Wel of niet inschrijven op een aanbesteding? U wilt meedoen aan aanbestedingen mits u een realistische scoringskans heeft. We staan u graag bij! Een eerste scoringskansanalyse en een bid/no bid-advies direct bij het intakegesprek

TRIANGLES2

Meer omzet
Met onze hulp lukt het u om op hoogwaardige wijze in te schijven op tenders die bij u passen en uw omzet te verhogen. Het totale volume aan aanbestedingen is zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien.


Acceller, motor voor groei.

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig