TRIANGLES2
aanbesteding afvalverwerking

Afvalverwerking


Een aanbesteding afval of afvalverwerking winnen en behouden

Acceller adviseert en faciliteert succesvol tendermanagement voor aanbestedingen met afval en afvalverwerking als. Aanbestedingen zijn een belangrijk onderdeel van uw verkoopproces. Soms tijdrovend en ingewikkeld. Maar als u opdrachten wil behouden of zelfs groeien in de afvalbranche ontkomt u er niet aan.


De tendermanagers van Acceller geven uw afvalbedrijf op strategisch, tactisch en operationeel niveau een voorsprong op de concurrentie. Bovendien voorkomt ons professionele tendermanagement gedoe bij een aanbesteding. Het resultaat van onze dienstverlening is grip op het inschrijfproces en een uitstekende basis om te verbeteren.

Doet u mee aan een aanbesteding voor afval?

Hoewel lokale gemeentes en provincies verantwoordelijk zijn voor de afvalverwerking, hebben zij te weinig mankracht en kennis in huis voor deskundige verwerking van afval. Daarom worden er in de regel externe bedrijven aangetrokken, waaraan de overheid of provincie de uitvoer van het afvalbeleid uitbesteed. Omdat het om publieke instellingen gaat die handelen met belastinggeld, is een openbare aanbesteding afval verplicht. Als u in de afvalbranche werkzaam bent, dan is een aanbesteding afval een uitgelezen kans om uw bedrijf structureel te laten groeien. Houd hierbij wel in het oog, dat dit realiseerbaar moet zijn voor u en u heeft te maken met grote concurrentie.


Met begeleiding van experts inschrijven op aanbestedingen voor afval

De onderlinge concurrentie tussen afvalbedrijven is groot. U mag er dan ook vanuit gaan, dat als overheidsdiensten aanbestedingen voor afval plaatsen, uw concurrenten meedoen. U moet daarom met een zeer goed plan van aanpak komen, waarbij u een hoge kwaliteit garandeert. Wilt u weten of uw plan van aanpak enige kans heeft, schakel dan de aanbestedingsexperts van Acceller in. Wij maken voor u een goede inschatting of het voor u de moeite waar is om in te schrijven op aanbestedingen voor afval. Als uw inhoudelijke gegevens veelbelovend zijn, dan kunt u onze tekstschrijvers een plan van aanpak laten schrijven, die aan alle genoemde eisen voldoet.


Laat u begeleiden door Acceller bij afval aanbestedingen

Wilt u de concurrentie voor zijn bij uw afval aanbestedingen, dan is een plan van aanpak meestal de doorslaggevende factor of een aanbesteding wel of niet aan u wordt gegund. U moet daarom een perfect plan van aanpak inleveren, waarmee u zich onderscheidt ten opzichte van de concurrentie. Het beste vertrouwt u daarom op de adviezen van Acceller. Voor ons is het schrijven van een plan van aanpak dagelijks werk. Wilt uzelf een plan van aanpak schrijven? Dan heeft u veel aan onze adviezen. Wilt u dit toch liever aan de experts overlaten? Dan schrijven onze tekstschrijvers graag uw plan van aanpak volgens de EMVI-richtlijnen.

De afvalbranche wordt steeds duurzamer

Voor structureel succes is het belangrijk om kritisch afvalaanbestedingen te analyseren. Wat vinden inkopende organisaties zoals scholen, gemeenten en provincies belangrijk? Analyseer uw visie, missie, middelen om zo goed mogelijk op deze wensen aan te sluiten. Voor een structureel succesvolle benadering van de afvalbranche is het belangrijk om technische en maatschappelijke ontwikkelingen te volgen om trends te ontdekken en te benutten.


Blijft u tegelijkertijd alert op interessante opdrachten? Wekelijks worden er nieuwe (Europese) aanbestedingen in uw branche gepubliceerd op TenderNed, Negometrix en andere platformen. Onze 
TenderSupport specialist kijkt graag met u mee.

Trends en ontwikkelingen

In onze optiek is de Klimaatwet de belangrijkste trend voor opdrachtgevers en afvalbedrijven. In 2030 moet de emissies 49% lager zijn dan in het peiljaar 1990. Aanbestedende diensten zoals ministeries, waterschappen en provincies willen deze doelstelling bereiken door bij een transportaanbesteding deze verantwoordelijkheid door te zetten naar u als inschrijver. U en wij weten beide dat dit geen eenvoudige opgave is. Met deze aanbestedingsthema’s in EMVI/meerwaarde plannen hebben de aanbestedingspecialisten van Acceller veel ervaring:

  • Hoe te voldoen aan de Klimaatwet
  • Afvalpreventie en gedragsverandering op een positieve manier
  • Van afvalbeheer naar grondstoffenmanagement
  • Mensen binden en boeien aan de afvalbranche
  • Een volledig digitale keten

Structureel verbeteren van uw scoringskans

De strijd tussen afvalbedrijven om een aanbesteding te winnen is groot. Daarom start ons aanbestedingsadviesbureau elk traject met een concreet Winstrategie advies. U schrijft alleen in als uw bedrijf voor deze specifieke aanbestedende dienst aantoonbaar meerwaarde kan bieden.


U gaat niet voor één aanbesteding maar voor een stabiel marktaandeel. Dit realiseert u alleen door structureel aanbestedingen en request for proposals te winnen. In de afvalbranche is alleen zorgvuldig tendermanagement is niet goed genoeg. Een uitstekend scoringspercentage vraagt om een doordachte aanpak die uw commerciële doelstelling vertaalt naar een groeiend marktaandeel. Acceller biedt u capaciteit, analyses en tools om uw scoringspercentage structureel te verbeteren.

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Bewezen succesvol bij het inschrijven op een aanbesteding in afvalverwerking

Tendermanagers en emvi-tekstschrijvers van Acceller hebben niet alleen actuele vakkennis, een kritische blik en de wil om te winnen. Zij begrijpen daadwerkelijk uw branche. Acceller biedt grip op tendermanagement en een voorsprong op de concurrentie.


Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig