Skip to main content
TRIANGLES

Winstrategie


Een uitgekiende winstrategie voor optimale scoringskans

De inschrijving met de meeste meerwaarde heeft de grootste kans om te winnen. Wat heeft de meeste meerwaarde in de ogen van de beoordelingscommissie en kan uw organisatie het bieden? Dat vraagt om een uitgekiende winstrategie. Dit begint met de vraag of inschrijven alle inspanningen waard is. Vervolgens met het vaststellen of alle informatie in de aanbesteding duidelijk en helder is, en onderzoek naar uw meerwaarde voor deze opdracht. Staan alle lichten op groen? Dan kunnen we accelereren.

  • De scoringskans van een inschrijving beredeneren

  • Uw meerwaarde onderzoeken

  • De juiste vragen stellen die uw kansen verbeteren

winstrategie

Winstrategie: samen bepalen we de strategie met de hoogste scoringskans

Gaat u niet of wel op een aanbesteding inschrijven? Een concreet advies over uw winstrategie geeft u de duidelijkheid qua scoringskans die u zoekt. Onze aanbestedingsexpert analyseert de aanbestedingsdocumenten grondig, bepaalt samen met u de strategie en is transparant over kosten, risico's en kansen.

Scoringskans beredeneren
Direct tijdens het intakegesprek maakt onze aanbestedingsadviseur een eerste inschatting van uw scoringskansen. Ook ontvangt u van ons een voorlopig inschrijfadvies. Is het advies positief, dan werkt onze aanbestedingsadviseur uw aanvraag verder uit. U krijgt ook van ons een inschatting van de kosten en de oplevertermijn.

Brainstorm meerwaarde
Hoe kunt u deze specifieke klant in deze specifieke opdracht het beste ontzorgen? Welke meerwaarde versterkt uw positie ten opzichte van het programma van eisen en de concurrentie? Samen zoeken we naar ‘de vraag achter de vraag’ van de aanbestedende organisatie. In een intensieve brainstormsessie bepalen wij uw bidtactiek volgens de optimale winstrategie. Na afloop van de sessie zijn de kansen en uitdagingen helder en weet u hoe we het gaan aanvliegen.

Vragen stellen voor Nota van Inlichtingen
Zijn alle criteria, voorwaarden, eisen en wensen ten aanzien van prijs en kwaliteit duidelijk? Wij bestuderen en interpreteren de aanbesteding nauwkeurig. Waar nodig stellen we vragen voor de Nota van Inlichtingen. We helpen u niet alleen verduidelijkende vragen te stellen, maar ook vragen die de gewenste antwoorden triggeren, de winstrategie aanscherpen en uw kansen vergroten.

TRIANGLES2
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!