TRIANGLES

Winstrategie


Een uitgekiende strategie voor optimale meerwaarde

De inschrijving met de meeste meerwaarde heeft de meeste kans om te winnen. Dat vraagt om een uitgekiende strategie. Dit begint met de vraag of inschrijven alle inspanningen waard is. Vervolgens met het vaststellen of alle informatie in de aanbesteding duidelijk en helder is, en onderzoek naar uw meerwaarde voor deze opdracht. Staan alle lichten op groen? Dan kunnen we accelereren.

  • De haalbaarheid van een aanbesteding bepalen

  • Onderzoek naar uw meerwaarde

  • Goede vragen die uw kansen verbeteren

winstrategie

Winstrategie: samen met u bepalen we de strategie met de hoogste scoringskans

Gaat u niet of wel op een aanbesteding inschrijven? Een concreet bid / no bid-advies van Acceller geeft u de duidelijkheid die u zoekt. Onze aanbestedingsexpert analyseert de aanbestedingsdocumenten grondig, bepaalt samen met u de strategie en is transparant over kosten, risico's en kansen.

Scoringskans berekenen
Direct tijdens het intakegesprek maakt onze adviseur een inschatting van uw scoringskansen. Ook ontvangt u van ons een eerste bid / no bid-advies. Is het advies positief, dan krijgt u van ons een inschatting van de kosten en de oplevertermijn.

Brainstorm meerwaarde
Hoe kunt u deze specifieke klant in deze specifieke opdracht het beste ontzorgen? Welke meerwaarde versterkt uw positie ten opzichte van de concurrentie? Samen zoeken we naar ‘de vraag achter de vraag’ van de aanbestedende organisatie. In een intensieve brainstormsessie bepalen wij uw bidstrategie. Na afloop van de sessie zijn de kansen en uitdagingen helder en weet u hoe we het gaan aanvliegen.

Vragen stellen voor Nota van Inlichtingen
Zijn alle criteria, voorwaarden, eisen en wensen ten aanzien van prijs en kwaliteit duidelijk? Wij bestuderen en interpreteren de aanbesteding nauwkeurig. Waar nodig stellen we vragen voor de Nota van Inlichtingen. We helpen u niet alleen verduidelijkende vragen te stellen, maar ook vragen die de gewenste antwoorden triggeren en uw kansen vergroten.

TRIANGLES2
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig