Skip to main content
TRIANGLES
Acceller - Tenderadvies

Strategische marketing


Vergroot uw gunfactor met een onderscheidende propositie

Aanbestedingen zijn al een belangrijke bron van de omzet voor uw organisatie. Maar uw scoringspercentage is nog te laag. Uw bedrijf biedt overduidelijk meerwaarde, maar dit komt onvoldoende naar voren in uw offertes. Ons advies: pak het grondig aan. Met strategisch marketingadvies formuleren wij uw onderscheidende propositie, er vergroten daarmee uw gunfactor aanzienlijk. Het resultaat? Een doordachte verkoopstrategie en EMVI-plannen die beter scoren.

  • Verkoopstrategie op basis van omzetpotentiescan

  • Uw marketingstrategie in één brainstormsessie

  • Bedrijfspresentatie in een beknopte brochure

Marketingstrategie als basis voor winnende offertes

Bij Acceller zijn wij ervan overtuigd dat mkb-bedrijven vaak betere diensten kunnen aan overheidsorganisaties. Mkb-bedrijven doen wat ze zeggen en leveren kwaliteit. Maar de eigen meerwaarde scherp verwoorden, de juiste snaar raken en het bedrijf mooi presenteren: dat lukt niet altijd even goed. De specialisten van Acceller zijn dagelijks bezig deze kloof te dichten. Wij helpen u de winnende strategie van uw bedrijf te vinden, en deze door te vertalen naar effectieve marketing.

Omzetpotentie en verkoopstrategie

Elke aanbesteding is een verkoopkans. Maar het is ook onderdeel van een uitgedachte verkoopstrategie. U wilt namelijk niet één aanbesteding winnen; u wilt een stabiel marktaandeel. Onze Omzetpotentie Scan brengt het volume aan relevante aanbestedingen per jaar voor u in beeld. Onze adviseurs analyseren in welke mate uw operationele organisatie past bij de meest aangetroffen selectiecriteria. Het resultaat is een strategisch aanbestedingsadvies dat een uitstekende basis vormt voor uw verkoopstrategie.

Doelgroepanalyse en waardepropositie

Daarnaast brengen we uw diensten en doelgroepen in kaart, inclusief volume en groeipotentie. Biedt uw bedrijf de meeste waarde voor de gekozen doelgroep? We onderzoeken het concurrentieveld: wat is uw onderscheidend vermogen? In een gestructureerde brainstormsessie formuleren we de belangrijkste meerwaarde van uw bedrijf. We bepalen samen bovendien uw verkoop- en marketingstrategie voor de komende vijf jaar. Voortaan is het document ‘Verkoopstrategie’ uw werkinstrument wanneer u op een aanbesteding inschrijft of een offerte uitbrengt.

Bedrijfspresentatie

Op basis van de visie en de strategische kernwaarden van uw bedrijf helpen wij u een heldere en concrete meerwaarde per doelgroep te verwoorden. Dit vatten we samen in een beknopte, fraai vormgegeven brochure. U bent er trots op dat u uw eigen strategie zo helder op papier ziet. Niets staat u meer in de weg om uw trots te converteren in een gunfactor bij uw potentiele klanten.


Acceller, motor voor groei.

Heeft u een goed meerwaarde plan geschreven en wilt u het onweerstaanbaar maken? Een hoog scorende inschrijving op een aanbesteding is overtuigend geschreven én professioneel opgemaakt. Grafische vormgeving versterkt uw boodschap, valt op en vergroot uw gunfactor.

Dat kunt u ons toevertrouwen.

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer toekomst
De adviseurs van Acceller helpen uw organisatie zich verder te ontwikkelen, uw propositie te versterken en uw gunfactor te vergroten. Dit leidt als vanzelf tot meer werkzaamheden en meer tenders. Met onze hulp lukt het u om op hoogwaardige wijze in te schijven op tenders die bij u passen. Zodat u kunt blijven groeien en ook in de toekomst succesvol bent.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2