Skip to main content
Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Europese aanbesteding hulp


Heeft u voor uw Europese aanbesteding hulp nodig?

Naast nationale aanbestedingen, is het ook mogelijk om in te schrijven voor een Europese aanbesteding. Europees ligt er al wettelijk vast dat alle overheidsdiensten van de verschillende lidstaten hun opdrachten openbaar of onderhands moeten aanbesteden. Gaat het om een aanbesteding die een bepaald drempelbedrag te boven gaat, dan wordt de procedure een Europese aanbesteding en volgens Europese richtlijnen. De Europese aanbestedingen van Nederlands worden gepubliceerd op Tendernet, maar worden ook doorgezonden naar TED. Dit is een centraal Europees platform waar Europese aanbestedingen op worden gepubliceerd. Heeft u voor uw Europese aanbesteding hulp nodig? Maak dan gebruik van de dienstverlening van Acceller.


Aan welke hulp bij Europese aanbestedingen heeft u behoefte?

Het uiteindelijke doel van een Europese aanbesteding, is dat ieder Europees bedrijf een eerlijke kans krijgt om een opdracht binnen te halen. Dit is eerlijk en zo wordt voorkomen dat bij grote projecten alleen lokale bedrijfjes bevoordeeld worden zonder kwaliteit te leveren. Objectiviteit, transparantie en non-discriminatie zijn de grondbeginselen van een Europese aanbesteding. Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie soorten contracten: werken, leveringen en diensten. Voor al deze contracten zijn drempelbedragen ingesteld. Komt een verplicht aan te besteden opdracht boven het Europese drempelbedrag uit? Dan is Europese aanbesteding verplicht. Hoewel een Europese aanbesteding enigszins overeenkomt met een nationale aanbesteding, zult u ongetwijfeld te maken krijgen met lokale regelgeving. Hulp bij Europese aanbestedingen door Acceller kan dan gewenst zijn.


Europese aanbestedingen support van Acceller

Heeft u hulp nodig bij het inschrijven van Europese aanbestedingen? U moet er dan rekening mee houden, dan u te maken krijgt met soms zeer lokale regelgeving, lokale gebruiken en de taal. In het laatste geval zal een Europese aanbesteding altijd in het Engels worden omschreven worden, maar u kunt wel van doen hebben met lokale ambtenaren die niet of nauwelijks Engels spreken. Kortom, een Europese aanbesteding is uitdagend voor uw onderneming en zet u internationaal op de kaart. Met de Europese aanbestedingen support van Acceller gaat u graag deze uitdaging aan.

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2