Aanbesteding zorginstelling


Ding mee met een aanbesteding zorginstelling.

Aanbesteding zorginstelling

Ziekenhuizen, verpleegtehuizen, psychiatrische klinieken en nog tal van GGZ instellingen ontvangen voor geld van de overheid en zijn hiermee overheidsinstellingen. Maar de budgetten in de zorg staan onder druk. De zorgvraag is hoger dan ooit en budgetten worden lang altijd niet verhoogd. Juist voor zorginstellingen is het van belang om bij het inkopen van goederen en diensten de kwaliteit goed in het oog te houden en te waarborgen. Aanbestedingen in de gezondheidszorg zijn hier een zeer effectief hulpmiddel voor. Door een aanbesteding zorginstelling, kan gekozen worden voor een leverancier met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

Welk soort aanbesteding zorginstellingen?

U kunt meedoen aan aanbesteding zorginstellingen als uw bedrijf gespecialiseerd is in zorgproducten, maar ook als u normaliter niet met de gezondheidszorg in aanraking komt. In het eerste geval zult u bijvoorbeeld mee kunnen doen aan een aanbesteding voor inkoop van zorgmateriaal, zoals ziekenhuisbedden, linnengoed of zorghulpmiddelen. Dit zijn materialen die vaak groot worden ingekocht en die in de zorg met grote regelmaat gebruikt worden. Dikwijls zullen zorginstellingen ook collectief een aanbesteding voor dit soort producten plaatsen, om kosten te besparen. De aanbesteding biedt de mogelijkheid om naast de prijs ook op de kwaliteit van de producten te letten. Daarnaast zijn er ook diensten in de gezondheidszorg nodig die niet specifiek met gezondheid te maken hebben. Denkt u hierbij aan de ICT of catering.

 

Goede begeleiding door Acceller bij uw aanbestedingen zorginstellingen

Bij aanbestedingen zorginstellingen is de prijs uiteraard zeer belangrijk. Een zorginstelling met een beperkt budget, moet hiermee zien uit te komen. Maar kwaliteit is in de zorg ook zeer belangrijk. Met goede kwaliteit producten en diensten kunnen zorginstellingen goede zorg aanbieden. Dit is de uitdaging als u wilt inschrijven op aanbestedingen zorginstellingen. Het kan daarom geen kwaad om u door de specialisten van Acceller te laten begeleiden. Wij kunnen u adviseren, een plan van aanpak schrijven of zelfs het gehele aanbestedingstraject voor u uitvoeren.

Wij staan u graag te woord

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingspecialist in uw branche.

Meer kennis:

Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig