Skip to main content

Aanbesteding zorginstelling


Ding mee met een aanbesteding zorginstelling

Aanbesteding zorginstelling

Ziekenhuizen, verpleeghuizen, psychiatrische klinieken en nog tal van zorginstellingen ontvangen voor hun taken geld van de overheid. Maar de budgetten in de zorg staan onder druk. De zorgvraag is hoger dan ooit en budgetten worden lang altijd niet verhoogd. Juist zorginstellingen houden bij het inkopen van goederen en diensten de kwaliteit goed in het oog, zonder de prijs uit het oog te verliezen. Aanbestedingen zijn hier een zeer effectief hulpmiddel voor. Bij een aanbesteding kan gekozen worden voor een leverancier met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

Welk soort aanbesteding zorginstellingen?

U kunt meedoen aan aanbesteding zorginstellingen als uw bedrijf gespecialiseerd is in zorgproducten, maar ook als u minder specifieke diensten of producten biedt. Voor zorgmaterialen die vaak groot worden ingekocht, zoals bedden, linnengoed of zorghulpmiddelen, plaatsen zorginstellingen vaak collectief een aanbesteding, om kosten te besparen. Daarnaast zijn er ook diensten in de gezondheidszorg nodig die niet specifiek met gezondheid te maken hebben. Denkt u hierbij aan onderhoud, ICT of catering.

 

Goede begeleiding door Acceller bij uw aanbestedingen zorginstellingen

Bij aanbestedingen in de zorg is de prijs uiteraard zeer belangrijk. Een zorginstelling moet uit zien te komen met het beschikbare budget. Maar ook kwaliteit is belangrijk. Een goede kwaliteit producten en diensten is nodig om goede zorg te kunnen aanbieden.
Dit is de uitdaging als u wilt inschrijven op aanbestedingen van zorginstellingen: een optimale prijs-kwaliteitverhouding en een mooie opdracht voor uw bedrijf. Het kan daarom geen kwaad om u door de aanbestedingsspecialisten van Acceller te laten begeleiden. Wij kunnen u adviseren, een plan van aanpak schrijven of zelfs het gehele aanbestedingstraject voor u uitvoeren.

Wij staan u graag te woord

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingspecialist in uw branche.

Meer kennis: