Skip to main content
Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Tenderspecialist


Maak gebruik van een tenderspecialist voor uw inschrijving

De begrippen aanbesteding en tender worden wel eens door elkaar gebruikt. Tender is de Engelse benaming voor aanbesteding en komt vrijwel op hetzelfde neer. Het is namelijk een procedure, waarbij de opdrachtgever aan bedrijven vraagt om een product te leveren of een dienst uit te voeren. Deze bedrijven kunnen zich inschrijven, waarna er op basis van de kwaliteit en prijs een afweging gemaakt wordt aan wie de opdracht wordt gegund. Een aanbesteding is altijd van toepassing voor overheidsinstellingen en hieraan zijn wettelijke regels voor vastgelegd. Een Tender daarentegen, wordt vaker gebruikt voor aanbestedingen van commerciële bedrijven. Ook inschrijven op een tender vergt kennis en hiervoor kunt u een tenderspecialist bij de arm nemen.

 

Hoe kunnen tenderspecialisten u helpen?

Wanneer een tender wordt geplaatst door een commercieel bedrijf, dan is men niet direct verplicht om zich aan de wettelijke richtlijnen te houden. Maar dit is alleen het geval als de waarde van de opdracht lager is dan de vastgestelde drempelwaarde. Overschrijdt de waarde van de opdracht de Europese drempelwaarde, dan zal ook een commerciële instelling zich moeten houden aan de Europese richtlijnen omtrent de aanbesteding. Net zoals bij wettelijke aanbestedingen, zal ook een tender bestaan uit de benodigde financiële en juridische documentatie, maar zal het belangrijkste document een plan van aanpak zijn. Hierin geeft u aan hoe u invulling wilt geven aan de plannen van de opdrachtgever en wat uw sterke punten zijn. Tenderspecialisten kunnen u helpen bij het schrijven van een dergelijk plan van aanpak.

 

Acceller is specialist in tender inschrijvingen

Wilt u zich inschrijven voor een tender, maar u heeft moeite met het schrijven van een plan van aanpak? Met de begeleiding van Acceller hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Onze specialisten zijn thuis in tenders uit verschillende branches en weten hoe u uw plan van aanpak moet opstellen. Desnoods kunt u de gehele inschrijving aan ons uitbesteden. Een vakkundig opgesteld plan van aanpak zal het resultaat zijn, met een grote kans op het verkrijgen van de opdracht.

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2