Skip to main content
Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert aanbestedingsdocumenten grondig, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

TenderNed aanbesteding


Gaat u via TenderNed inschrijven op een aanbesteding?

TenderNed is het aanbestedingsplatform voor overheden, semi-overheden en ondernemingen van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Overheden en semi-overheden zijn verplicht om hun aanbestedingen op TenderNed te publiceren, waardoor iedere geïnteresseerde de mogelijkheid heeft om in te schrijven en net zoveel kans maakt als de concurrent.

Het platform TenderNed is bedacht om het aanbestedingstraject te vereenvoudigen en sneller te maken. TenderNed biedt wat ondersteuning bij het publiceren van en inschrijven  op aanbestedingen - voor bedrijven vaak een tijdrovende en dure klus. Op TenderNed kunt u stap voor stap digitaal inschrijven. Wilt u via TenderNed op een aanbesteding inschrijven, dan is uiteraard nog steeds expertise nodig. Acceller helpt u hier graag bij.

 

Schakel een deskundige adviseur in voor uw TenderNed inschrijving

Als u op zoek bent naar een interessante aanbesteding met een flink groeipotentieel voor uw organisatie, dan is TenderNed bij uitstek het platform waar u moet zijn. Hier vindt u alle aanbestedingen door overheden en semi-overheden. Al kunt u via TenderNed stap voor stap door het inschrijvingstraject gaan, toch kunt u daarbij nog wel advies gebruiken. Hoe schrijft u bijvoorbeeld een goed plan van aanpak? Wat is uw meerwaarde ten opzichte van uw concurrenten? En hoe levert u de juiste financiële en juridische documentatie aan? De begeleiding van een deskundige adviseur maakt uw TenderNed aanbesteding gemakkelijker te begrijpen en te volgen. Zo voorkomt u fouten of het missen van een inschrijvingstermijn.

 

Acceller als uw expert voor uw TenderNed aanbesteding

Heeft u op TenderNed een mooi project gezien waarmee u uw zichtbaarheid in de markt vergroot en dat uw omzet structureel laat groeien? Als u kans wilt maken op dit project, moet u wel inschrijven op deze aanbesteding. Dat betekent dat u met een goed plan van aanpak moet komen om een kans te maken. Schakel de experts van Acceller in om uw winstrategie te bepalen. Met hun goede en bruikbare adviezen  groeien uw kansen op gunning gegarandeerd! 

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een specifieke aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u door met een aanbestedingsspecialist in uw branche.

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten u uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2