Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Tenderned aanbesteding


Gaat u via Tendernet op een aanbesteding inschrijven?

Tendernet is het door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat ontwikkelde aanbestedingsplatform voor overheden, semi-overheden en ondernemingen. De gedachte achter Tendernet, is om het aanbestedingstraject te vereenvoudigen en sneller te maken. Aangezien een aanbestedingstraject voor inschrijvers complex en duur kan zijn, biedt Tenderned enige ondersteuning. Overheden en semi-overheden zijn verplicht om hun aanbestedingen op Tenderned te publiceren, waardoor iedere geïnteresseerde de mogelijkheid heeft om in te schrijven en net zoveel kans maakt als de concurrent. De aanbesteding kan op Tendernet stap voor stap digitaal worden uitgevoerd. Wilt u via Tendernet op een aanbesteding inschrijven, dan is er uiteraard nog steeds expertise nodig. Acceller helpt u hier graag bij.

 

Schakel een deskundige adviseur in voor uw Tendernet aanbesteding

Als u op zoek bent naar een interessante aanbesteding met een enorm groeipotentieel voor uw organisatie, dan is Tendernet bij uitstek het platform waar u moet zijn. Hier vindt u alle aanbestedingen, geplaatst door overheden en semi-overheden. Hoewel Tendernet het ondernemers zo gemakkelijk mogelijk maakt door hen stap voor stap door het inschrijvingstraject te leiden, heeft u nog wel inhoudelijk kennis nodig. Hoe schrijft u bijvoorbeeld op de juiste wijze een plan van aanpak en hoe levert u de juiste financiële en juridische documentatie aan? Met begeleiding van een deskundige adviseur, is uw Tendernet aanbesteding gemakkelijker voor u te begrijpen en voorkomt u fouten of het missen van een inschrijvingstermijn.

 

Acceller als uw expert voor uw Tendernet aanbesteding

aanbesteding Heeft u op Tendernet een mooi project gezien waarmee u zich als organisatie in de picture zet en waarmee uw omzet structureel laat groeien? U moet zich dan wel voor het deze aanbesteding inschrijven en met een goed plan van aanpak komen, om kans te maken op gunning. Schakel hiervoor de experts van Acceller in. Onze expert voor uw Tendernet aanbesteding, laat uw kansen om de aanbesteding gegund te krijgen groeien, door u te voorzien van goede en bruikbare adviezen.

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig