Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Tenderbureau


Schakel een tenderbureau in voor begeleiding bij een aanbestedingstraject

Een aanbestedingstraject kan kostbaar zijn en is altijd erg tijdrovend. Bovendien heeft u bepaalde kennis van zaken nodig over hoe het aanbestedingsproces in elkaar zit en welke gegevens u op de juiste wijze moet aanleveren. Wilt u meedoen aan een inschrijving voor een aanbesteding of een tender, als u ook offertes bij commerciële organisaties wilt plaatsen? Dan is dit zeker gunstig voor uw groeikansen. Als u opziet tegen een tijdrovend traject of als u bang bent niet de juiste kennis in huis te hebben, dan doet u er goed aan om een tenderbureau in te schakelen. U krijgt dan de juiste tenderbegeleiding.

 

Wat doet een tender bureau voor u?

Mede doordat een tendertraject erg tijdrovend en kostbaar is, zien veel bedrijven af om zich in te schrijven voor een interessante opdracht. Dit is jammer, want als de opdracht aan u gegund wordt, profiteert u van een stabiele inkomensbron en omzetvergroting. Met een gegunde opdracht kunt u de groei van uw organisatie versnellen. Laat u daarom niet tegenhouden om in te schrijven op een tender, enkel omdat dit tijdrovend zou zijn of kostbaar. U verdient de gemaakte kosten van uw inschrijving zeker terug bij gunning. Wanneer u een tender bureau in de arm neemt, dan hoeft het traject ook niet meer tijdrovend te zijn, u wordt ontlast én u haalt hiermee flink wat kennis in huis.

 

Met Acceller als uw bureau voor tenders maakt u grote kans op gunning

Als een bureau voor tenders, mag u met Acceller rekenen op een professionele begeleiding tijdens de aanbestedingsprocedure. Wij bezitten over de kennis en specialisten die ervaring hebben met aanbestedingstrajecten en begeleiden u bij iedere stap in het inschrijvingsproces. Welke gegevens u moet aanleveren, hoe uw plan van aanpak geschreven moet worden en het in de gaten houden van het inschrijftermijn, met onze begeleiding schrijft u succesvol in en vergroot u de kans op gunning.

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig