Skip to main content
Tenderbureau inschakelen bij een aanbestedingstraject
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Onze aanbestedingsadviseur analyseert de aanbestedingsdocumenten grondig, bepaalt samen met u de strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Tenderbureau


Tenderbureau inschakelen bij een aanbestedingstraject

Heeft u dat weleens overwogen, een tenderbureau inschakelen bij een aanbestedingstraject? Een aanbestedingstraject kan kostbaar zijn en is altijd erg tijdrovend. Bovendien heeft u bepaalde kennis van zaken nodig over hoe het aanbestedingsproces in elkaar zit en welke gegevens u op welke wijze moet aanleveren. Wilt u meedoen aan een inschrijving voor een aanbesteding? Of voor een tender, bij een commerciële organisatie? Dan is dit zeker gunstig voor uw groeikansen. Als u opziet tegen zo'n tijdrovend traject of als u bang bent niet de juiste kennis in huis te hebben, dan is een tenderbureau inschakelen bij een aanbestedingstraject slim. U krijgt dan de juiste tenderbegeleiding.

 

Waarom voor een tender bureau inschakelen?

Mede doordat een tendertraject erg tijdrovend en kostbaar is, zien veel bedrijven ervan af om zich in te schrijven voor wat hun een interessante opdracht lijkt. Dit is jammer, want als de opdracht aan u gegund wordt, profiteert u van een stabiele inkomstenbron en omzetvergroting. Een tenderbureau inschakelen bij een aanbestedingstraject vergroot uw kansen. Met een gegunde opdracht kunt u de groei van uw organisatie versnellen.

Laat u daarom niet tegenhouden om in te schrijven op een tender, enkel omdat dit tijdrovend zou zijn, of kostbaar. U verdient bij gunning van de tender bureaukosten voor uw inschrijving zeker terug. Met een tenderbureau hoeft het traject ook niet meer tijdrovend te zijn: u wordt ontlast én u haalt flink wat kennis in huis.

 

Met Acceller als uw bureau voor tenders maakt u grote kans op gunning

Met Acceller als uw bureau voor tenders mag u rekenen op een professionele begeleiding tijdens de aanbestedingsprocedure. Wij beschikken over de specialisten met ervaring in  aanbestedingstrajecten. Wij begeleiden u bij iedere stap in het inschrijvingsproces. Welke gegevens u moet aanleveren en hoe uw plan van aanpak verwoord wordt, binnen de planning en inschrijftermijn: met onze begeleiding schrijft u efficiënt in en vergroot u de kans op gunning.


Een tenderbureau inschakelen bij een aanbestedingstraject, voor meer kansen en minder zorgen!

Uw branche - onze expertisegebied

Een tenderbureau inschakelen bij een aanbesteding? Bel direct als u vragen voor ons heeft. We verbinden u met een aanbestedingsspecialist voor uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is zo groot dat u met gegunde opdrachten permanent en op stabiele wijze uw marktaandeel kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller helpen u uw organisatie te ontwikkelen, versterken uw propositie en vergroten uw gunfactor.


Tenderbureau inschakelen bij een aanbesteding?
Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2