Skip to main content
Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Tender begeleiding


Met de juiste tender begeleiding is groei van uw organisatie gegarandeerd

Als u zelden of nooit opdrachten via een aanbestedingstraject heeft binnengehaald, dan krijgt u te maken met diverse nieuwe termen en een strak inschrijvings- en aanbestedingstraject. In tegenstelling tot een aanbesteding, hoeft een tender niet altijd een opdracht van een overheidsinstelling te zijn. Bij commerciële bedrijven die een aanbesteding plaatsen, wordt de aanbesteding vaker een tender genoemd. Als u onervaren bent met een tendertraject, dan is professionele tender begeleiding de juiste manier om met succes een offerte te plaatsen. Met begeleiding weet u welke soort documenten u moet aanleveren en maakt u een degelijk plan van aanpak.

 

Waarmee ontlast tenderbegeleiding u mee?

Er kunnen allerlei valkuilen zijn in het tendertraject, die ervoor zorgen dat u de opdracht misloopt. U moet met veel zaken rekening houden. Zo is er een strak inschrijvingsproces, waarbij u binnen het gestelde termijn de juiste documenten en het plan van aanpak moet inleveren. Bent u te laat? Dan doet u al niet mee. Documenten en plannen moeten volgens een bepaalde structuur worden geschreven en aangeleverd worden. Als u hier niet van op de hoogte bent, dan maakt u fouten of ziet u iets over het hoofd. Met tenderbegeleiding hoeft u enkel uw inhoudelijke kennis en informatie aan te leveren. Uw tenderbegeleiding zorgt voor begeleiding tijdens iedere stap in het tendertraject.

 

Begeleiding bij tenders door Acceller

Heeft u begeleiding bij tenders nodig? Dan is Acceller graag uw partner. Wij begeleiden organisaties in verschillende branches op weg naar een succesvolle inschrijving, zodat een tendertraject voor u niet moeilijk meer is. Onze tendermanagers houden de strakke tijdsplanning voor u in de gaten en geven exact aan welke gegevens u dient aan te leveren. U levert uw gegevens aan ons aan, wij regelen voor u een juiste en tijdige inschrijving op één van de aanbestedingsplatforms. Met onze begeleiding zijn uw kansen op gunning groter en hiermee ook de groei van uw organisatie.

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2