TRIANGLES2
schoonmaakaanbesteding

WMO/ Taxivervoer


Dit kan vraagafhankelijk, collectief of taxivervoer voor een specifieke doelgroep zijn

De Wmo-vervoersvoorziening is bedoeld voor burgers die hun eigen vervoer niet meer zelfstandig of met hulp van familie of vrienden kunnen organiseren. Daar is bijvoorbeeld sprake van als iemand vanwege een handicap, beperking of psychische aandoening niet meer kan reizen met het openbaar vervoer.

Hoe doet u mee voor een aanbesteding taxi?

Bent u werkzaam in de taxibranche? Dan ontkomt u nagenoeg niet onder een aanbesteding taxi uit. Veel taxibedrijven ervaren dat ze hun omzet niet moeten hebben van individuele taxiritjes, tenzij u zeer kleinschalig wilt blijven. De meeste taxibedrijven willen groeien en dit is meer dan voldoende mogelijk als u meedoet aan een aanbesteding voor de taxi. Veel gemeentes plaatsen een aanbesteding voor de taxi in het kader van de Wet Maatschappelijk Ondersteuning. Denk hierbij aan het vervoer van ouderen, ziekenvervoer, schoolvervoer en het vervoer van andere kwetsbare doelgroepen. Wanneer een aanbesteding taxi aan u gegund wordt, dan mag u meestal rekenen op een meerjarig contract en een flinke groei van uw bedrijf.


Laat u begeleiden bij aanbestedingen voor de taxi

Aanbestedingen voor de taxi kunnen om grote meerjarige projecten gaan, waarmee bij een gunning, uw kleine taxionderneming vanuit het niets een groot bedrijf wordt. Hier moet u op voorbereid zijn, want naast een behoorlijke omzetgroei, zal er ook flink geïnvesteerd moeten worden in het wagenpark en personeel. Op welke wijze laat u in uw plan van aanpak zien dat u schaalvergroting aan kunt en de hoge kwaliteit levert die de gemeente van uw verwacht? Geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden, als u weinig tot geen ervaring heeft met aanbestedingen. Daarnaast zijn er meerdere concurrenten die ook een overtuigend plan van aanpak hebben. U heeft daarom alle belang bij de begeleiding door de experts van Acceller. U staat er dan niet alleen voor en wordt zo een geduchte concurrent met een grote kans op gunning.


Laat uw taxi aanbesteding over aan Acceller

Hoewel een taxi aanbesteding erg interessant voor u kan zijn, laat u de inschrijving toch schieten wegens tijdgebrek en/of te weinig kennis? Dat zou jammer zijn, want hiermee ontzegt u uw onderneming groeipotentieel. Wanneer u de ambitie heeft om met uw taxionderneming te groeien, schakel dan Acceller in. Wij begeleiden u, adviseren u en ontlasten u op het gebied van een taxi aanbesteding. Zo kunt u ondanks uw beperkte kennis van zaken, met onze hulp toch een mooi project binnenhalen.

Diverse opdrachtgevers in WMO/ Sociaal domein

Het inschrijven op aanbestedingen is een tijdrovende, ingewikkelde en kostbare klus voor menig taxibedrijf. Maar als je wil groeien of behouden ontkom je er niet aan. Gemeenten en provincies kopen nu eenmaal het wmo vervoer en taxivervoer in via een onderhandse of openbare aanbesteding. Een aanbestedingsspecialist van Acceller werkt met een persoonlijke aanpak en ondersteunt u met een luisterend oor, actuele expertise en met het opstellen van de plannen. Wij denken met u mee maar vormen ook een kritisch klankbord.

 

Verbeteringen zijn goed mogelijk. Bijvoorbeeld met een naadloze beleving voor de reiziger, duurzaam wagenpark, arbeidsparticipatie met goed afgestemde en geautomatiseerde processen.

Waarom meedoen als inschrijver?

Naast de stabiliteit van deze opdrachten en inkomsten, krijgt u met het binnenhalen van een aanbesteding voor wmo vervoer interessante opdrachtgevers. U profiteert van klanten met klinkende namen, wat positief afstraalt op uw taxibedrijf. De opdrachtgevers die aanbesteden zijn divers:

 • Gemeenten
 • Provincies
 • Zelfstandige bestuursorganen (ZBO)
 • Maatschappelijke organisaties

 

Dagelijks worden er nieuwe (Europese) aanbestedingen in uw branche gepubliceerd op TenderNed, Negometrix en andere platformen. Wilt u alert blijven op interessante opdrachten? Onze tenderspecialist kijkt met u mee en adviseert.

Bid of nobid: wel of niet inschrijven op dit interessante aanbesteding?

U bent niet de enige die op een aanbesteding voor wmo-vervoer in wil inschrijven. De strijd tussen taxibedrijven en vervoersorganisaties om een aanbesteding in uw branche te winnen is groot. Voordat u hier tijd, moeite en geld in investeert, is het zaak uw kansen in te schatten. Daarom starten wij ieder traject met een helder bid/nobid-advies.

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Gratis intakegesprek

Voor het bid/nobid-advies kijken we samen met u of uw bedrijf voor deze specifieke aanbestedende dienst aantoonbaar meerwaarde kunt bieden. Zo voorkomt u inschrijving op een aanbesteding waar uw kansen om de opdracht te winnen te laag zijn.

 

Is er een aanbesteding in de vervoersbranche waar u interesse in heeft? Vraag dan nu een vrijblijvend intakegesprek aan waarin onze adviseur een inschatting van uw scoringskansen maakt.

Zo maximaliseren wij uw winkansen

 • Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;

 • Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;

 • Concreet en realistisch bid/no-bid advies; 

 • Samen uw meerwaarde identificeren en uitlichten;

 • Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);

 • Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;

 • Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;

 • Professionele vormgeving van uw inschrijving;

 • Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat;

Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig