Skip to main content
TRIANGLES
bouw en transport aanbesteding

Bouw en vastgoed


Aanbestedingen in de bouw en vastgoed zijn maatwerk

Het Rijksvastgoedbedrijf, gemeenten en andere (semi) overheden zijn doorlopend bezig met de verkoop en bouw van vastgoed via een aanbesteding bouw en vastgoed. Daarnaast bieden gemeenten en provincies projectontwikkelaars concessieovereenkomsten aan om vastgoed herontwikkeling en nieuwbouw. Bij 100% van de aanbestedingen waar ons adviesbureau bij betrokken was realiseerden onze adviseurs het best scorende EMVI/ meerwaarde plan met een scoringspercentage van 50% als resultaat.

Onze aanbestedingsspecialisten met een specialisatie in bouw en vastgoed kunnen u proactief ondersteunen bij een aanbesteding met herontwikkeling, nieuwbouw, onderhoud, ontwikkeling, renovatie en onderhoud als thema. Dit doen wij met aanbestedingsadvies, ter beschikking stelling van expertise en concrete ondersteuning bij het opstellen bij het verkoopdeel van de plannen.

Samen met uw tenderteam gaan we op zoek naar de vraag achter de vraag en uw unieke propositie. We vinden en formuleren uw meerwaarde en redigeren of reviewen teksten totdat ze SMART zijn. Zo heeft u de beste plannen.

Onze vormgevers nemen de uitdaging aan om de boodschap strak en krachtig over te brengen. Vaak zeggen beelden meer dan vele pagina’s tekst. Onze grafisch vormgevers zorgen daarom voor een tot in de puntjes verzorgd plan dat gunfactor vergroot van elke selectiecriteria. U wilt niets minder dan de hoogst mogelijke score op uw EMVI-plan. Daar staan onze specialisten voor aanbestedingen bouwprojecten en vastgoed voor.

Aanbesteding vastgoed via het Rijksvastgoedbedrijf

Als het gaat om aanbesteding in de vastgoed, dan speelt het Rijksvastgoedbedrijf een zeer belangrijke rol. Het Rijksvastgoedbedrijf is verantwoordelijk voor de bouw, verbouw, renovatie, onderhoud en (her)ontwikkeling van gebouwen en terreinen. Dit is vastgoed die onder de overheid valt en waar meestal overheidsinstellingen gebruik van maken. Als overheidsbedrijf die omgaat met belastinggeld, is het belangrijk om inkoop van diensten en goederen transparant te laten verlopen. Hoelang u misschien ook al zaken doet met het Rijksvastgoedbedrijf, het is nooit vanzelfsprekend dat u leverancier blijft. Juist om oneerlijke concurrentie te voorkomen en transparantie in het hele inkoopproces te behouden, is aanbesteding vastgoed een goede methode.

 

Inschrijvingen voor aanbestedingen vastgoed

Het Rijksvastgoedbedrijf is verantwoordelijk voor een groot gedeelte van het vastgoed van de Nederlandse overheid. Dit gaat uiteraard om de vele kantoorgebouwen, gemeentehuizen, maar ook terreinen voor defensie of koninklijke paleizen die eigendom van de overheid zijn. Beheer en onderhoud van vastgoed is het belangrijkste onderdeel van alle aanbestedingen vastgoed van het Rijksvastgoedbedrijf. Aannemers, installateurs, klusbedrijven en alle overige bedrijven die zich bezighouden met onderhoud en renovatie van vastgoed, kunnen daarom grote contracten afsluiten via de geplaatste aanbestedingen. Het belangrijkste onderdeel bij een inschrijving op de aanbesteding, is een plan van aanpak. Hierin verantwoord u uw omgang met de gestelde criteria. Het kan daarom helpen om u te laten bijstaan door specialisten op het gebied van aanbestedingen.

 

Laat Acceller u begeleiden bij een vastgoed aanbesteding

Is er een mooie aanbesteding geplaatst voor bijvoorbeeld een renovatie van een pand en u wilt deze opdracht binnenhalen? Schakel dan Acceller in. U heeft waarschijnlijk wel andere dingen aan uw hoofd, dan u bezig te houden met het schrijven van een uitgebreid plan van aanpak. Laat dit dan ook over aan ons. Onze professionele tekstschrijvers schrijven op basis van uw input een goed plan van aanpak, waarmee u voor de dag kunt komen en waarmee u uw kansen op gunning verhoogt.

bouw en transport aanbesteding

Zo maximaliseren wij uw winkansen

  • Analyse van de selectiecriteria en gunningscriteria;

  • Analyse van de relevante aspecten van uw organisatie;

  • Concreet en realistisch bid/no-bid advies; 

  • Samen uw meerwaarde identificeren en uitlichten;

  • Maatregelen specifiek, meetbaar, acceptabel, realistisch en tijdgebonden verwoorden (SMART);

  • Het geheel verwoorden tot een verhalend en actief plan van aanpak;

  • Pre-beoordeling van de plannen door een dossierspecialist;

  • Professionele vormgeving van uw inschrijving;

  • Evaluatie van het inschrijfproces en het resultaat;

Vormgeving en marketing versterken uw boodschap

Met professionele vormgeving maken wij uw goede meerwaardeplan onweerstaanbaar. Vormgeving helpt om complexe materie begrijpelijk en overzichtelijk te maken. Onze grafische vormgevers geven uw plan extra kracht om zo echt het verschil met de plannen van de concurrentie te maken. Bovendien versterkt grafische vormgeving uw boodschap en vergroot het de gunfactor. Wilt u hulp bij het ontwikkelen van de juiste vormgeving? Onze marketingadviseur neemt samen met u de vormgevings- & marketingkeuzes onder de loep. Waar staat uw organisatie of bedrijf voor? Wat wilt u uitstralen naar de doelgroep? Onze marketingadviseur brengt uw offerte of inschrijving in lijn met uw marketing en communicatiestrategie.