Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Inschrijven aanbesteding


Het soms moeizame proces van inschrijven op een aanbesteding

Een aanbesteding is een inkoopmethode waarbij de opdrachtgever eisen stelt waaraan de dienst of het product dat ingekocht wordt, moet voldoen. Iedere leverancier die geïnteresseerd is, kan inschrijven op de aanbesteding en een offerte indienen. Het doel van een aanbesteding is de concurrentie tussen aanbieders te stimuleren en iedere partij een eerlijke kans te geven. Opdrachten van overheden en semi-overheden moeten verplicht als aanbesteding aangeboden worden. Met overheidsopdrachten kunnen bedrijven structureel hun groeipotentieel stimuleren. Maar voordat een opdracht wordt gegund, is inschrijven op een aanbesteding noodzakelijk. Inschrijven is meestal een tijdrovend, lastig en duur proces.

 

Welke gegevens levert u aan bij inschrijven op aanbestedingen?

Een aanbesteding kan bestaan uit een dienst, een product of een werk, zoals een bouwkundig project. Bij grote aannemersopdrachten bevat het bestek een groot pakket aan eisen, waardoor u erg veel gegevens moet aanleveren, waaronder veel juridische en financiële documenten. Daarnaast moet u uiteraard uw aanbiedingsprijs onderbouwen. De goedkoopste aanbieder wint niet per se, maar de prijsstelling maakt het voor u misschien wel lastiger. U moet namelijk aangeven welke kwaliteit u biedt voor een niet al te hoge prijs, en het liefst ook nog onderscheidend ten opzichte van de concurrent. Daarom is een plan van aanpak de basis bij het inschrijven op aanbestedingen. Als u daarmee zelf onvoldoende ervaring heeft, is het advies om u professioneel te laten begeleiden bij het inschrijftraject.

 

Ondersteuning Acceller bij op aanbestedingen inschrijven

Hoewel op aanbestedingen inschrijven interessant kan zijn voor u, heeft u misschien de neiging ervan af te zien wegens tijdgebrek of gebrek aan expertise. Laat u niet afschrikken: neem contact op met Acceller. Het is toch jammer als u een project misloopt als u wel het potentieel in huis heeft! Wij zijn experts in aanbestedingen en houden ons dagelijks bezig met inschrijvingen. U bent nauwelijks tijd kwijt aan inschrijven en maakt gebruik van onze kennis en expertise. Een succesvolle inschrijving begint als u contact met ons opneemt.

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig