Skip to main content
Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Inschrijven aanbesteding


Het soms moeizame proces van inschrijven op een aanbesteding

Een (openbare) aanbesteding is een inkoopmethode waarbij de inkopende partij eisen stelt waaraan de dienst of het product dat ingekocht wordt, moet voldoen. Grote opdrachten van overheden en semi-overheden moeten verplicht als aanbesteding aangeboden worden. Iedere leverancier die geïnteresseerd is, kan inschrijven op de aanbesteding en een offerte indienen. Een aanbesteding kan de concurrentie tussen bedrijven stimuleren en iedere partij een eerlijke kans geven. Met overheidsopdrachten kunnen bedrijven structureel hun groeipotentieel stimuleren. Maar voordat u een opdracht wordt gegund, moet u natuurlijk wel inschrijven op een aanbesteding. En laten we eerlijk zijn: inschrijven is meestal een tijdrovend, lastig en duur proces.

 

Welke gegevens levert u aan bij inschrijven op aanbestedingen?

Een aanbesteding kan bestaan uit een dienst, een product of een werk, zoals een bouwkundig project. Bij grote aannemersopdrachten bevat het bestek een groot pakket aan eisen. Bij uw inschrijving moet u erg veel gegevens moet aanleveren, waaronder veel juridische en financiële documenten. Daarnaast moet u uiteraard uw aanbiedingsprijs onderbouwen. De goedkoopste aanbieder wint niet per se, maar de prijsstelling maakt het voor u misschien wel lastiger. U moet namelijk aangeven welke kwaliteit u biedt voor een niet al te hoge prijs, en het liefst ook nog onderscheidend ten opzichte van de concurrent. Daarom wordt meestal om een uitgewerkt plan van aanpak gevraagd. Als u zelf weinig ervaring heeft met inschrijven op aanbestedingen, is het advies om u professioneel te laten begeleiden.

 

Op aanbestedingen inschrijven met Acceller

Op aanbestedingen inschrijven kan interessant zijn voor u. Toch heeft u misschien de neiging ervan af te zien, door tijdgebrek of gebrek aan expertise. Laat u niet afschrikken: neem contact op met Acceller. Het is toch jammer als u een project misloopt als u wel het potentieel in huis heeft! Wij zijn experts in aanbestedingen en houden ons dagelijks bezig met inschrijvingen. U bent nauwelijks tijd kwijt aan inschrijven en maakt gebruik van onze kennis en expertise. Een succesvolle inschrijving begint als u contact met ons opneemt.

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2