Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Inschrijven aanbesteding


Het soms moeizame proces van inschrijven op een aanbesteding

Een aanbesteding is een inkoopmethode, waarbij de opdrachtgever een aantal eisen samenvat die moeten gelden voor de dienst of het product dat ingekocht wordt. Iedere leverancier die geïnteresseerd is, kan hierop inschrijven en een offerte indienen. Het doel van een aanbesteding, is om de concurrentie te stimuleren tussen de aanbieders en om iedere partij een eerlijke kans te geven. Opdrachten van overheden en semi-overheden moeten verplicht als aanbesteding aangeboden worden. Opdrachten van overheidswege, kunnen voor veel bedrijven voor structureel groeipotentieel zorgen. Maar voordat een opdracht wordt gegund, is inschrijven op de aanbesteding noodzakelijk. Dit is meestal een tijdrovend, lastig en duur proces.

 

Welke gegevens levert u aan bij inschrijven op aanbestedingen?

Een aanbesteding kan bestaan uit een dienst, een product of een werk, zoals een bouwkundig project. In dit laatste geval gaat het vaak om grote aannemersopdrachten. Dit houdt ook in dat het bestek een groot pakket aan eisen bevat, waardoor u erg veel gegevens moet aanleveren. Dit gaat om veel juridische en financiële documenten. U zult uiteraard uw prijs moeten onderbouwen. Het is niet zo dat enkel de goedkoopste aanbieder wint, maar dit maakt het voor u misschien nog wel lastiger. U moet namelijk aangeven welke kwaliteit u biedt voor een niet al te hoge prijs en het liefst ook nog onderscheidend ten opzichte van de concurrent. Daarom is een plan van aanpak de basis bij het inschrijven op aanbestedingen. Als u hier zelf onvoldoende kennis over heeft, is het advies om u professioneel te laten begeleiden bij het inschrijftraject.

 

Op aanbestedingen inschrijven met ondersteuning van Acceller

Hoewel op aanbestedingen inschrijven interessant kan zijn voor u, kunt u hier toch van afzien wegens tijdgebrek of gebrek aan expertise. Laat u zich hierdoor niet afschrikken en neem dan contact op met Acceller. Het is natuurlijk jammer als u een project misloopt als u wel het potentieel in huis heeft. Wij zijn de experts in aanbestedingen en houden ons dagelijks met inschrijvingen bezig. Voor u houdt dit in, dat u nauwelijks tijd kwijt bent aan inschrijvingen en gebruikmaakt van onze kennis en expertise. Een succesvolle inschrijving begint pas als u contact met ons opneemt.

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig