Skip to main content
Hulp bij aanbestedingen
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Hulp bij aanbestedingen nodig?

Met onze hulp bij aanbestedingen wint 80% van de inschrijvers.
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Hulp bij aanbestedingen


Met onze hulp bij aanbestedingen wint 80% van de inschrijvers

Hulp bij aanbestedingen. Wilt u de kwaliteit van uw plannen van aanpak verhogen, uw scoringskansen verbeteren en aanbestedingen winnen? Schakel Acceler in als hulp bij aanbestedingen.
Als aanbestedingsspecialist biedt Acceller hulp en advies bij inschrijvingen op (Europese) aanbestedingen en tenders. Onze ondersteuningstrajecten variëren van aanbestedingsadvies tot volledig tendermanagement: analyse van de aanbestedingsdocumenten, informatie verzamelen en ordenen, schrijven, opmaak en tijdig indienen. Voor u een zorg minder.

Hulp bij aanbestedingen

Waarom hulp bij aanbestedingen?

Voor bedrijven biedt inschrijven op een aanbesteding voor werken, diensten of leveringen  grote mogelijkheden. Overheids- en publieke instellingen zijn wettelijk verplicht opdrachten aan te besteden. Via aanbestedingen krijgen alle bedrijven een gelijke kans om mee te dingen en wordt de concurrentie tussen bedrijven gestimuleerd. Een opdracht binnenhalen via een aanbesteding kan zeer lucratief zijn voor bedrijven, omdat het voornamelijk om grote projecten gaat. Maar een inschrijvingsproces vergt wel enige kennis en kan ingewikkeld zijn. Daarom is hulp bij aanbestedingen geen overbodige luxe. Zo is een goede inschrijving gegarandeerd en wordt de kans op gunning verhoogd.
Wacht dus niet langer en schakel Acceller in als Hulp bij aanbestedingen.

Welke hulp bij aanbestedingen is nuttig?

Bij een inschrijving voor een aanbesteding wilt u de offerte indienen die het beste scoort ten opzichte van concurrenten. Bij de beoordeling let de aanbesteder niet alleen maar op de prijs. Natuurlijk moet de prijs gunstig zijn, maar u moet wel realistisch blijven en geen prijs afgeven die voor u eigenlijk niet haalbaar is. Wat u offreert, moet u kunnen waarmaken. De kwaliteit die u kunt leveren, is net zo belangrijk als de prijs. De offerte waarin prijs en kwaliteit goed met elkaar in verhouding zijn, wordt het best beoordeeld.

Een inschrijving is meer dan een formuliertje invullen. Hoewel de voorwaarden per aanbesteding verschillen, is de kans groot dat u ook een meerwaardeplan of bidbook met de inschrijving moet indienen. Lastig voor veel bedrijven met weinig kennis van aanbestedingen. Schakel daarom hulp bij aanbestedingen in.

Hulp bij aanbestedingen: Acceller!

Hoe doe ik mee aan een aanbesteding? Hoe schrijf je in op een aanbesteding? Om mee te doen aan een aanbesteding komen er aanbestedingsregels, procedures en eisen kijken waaraan voldaan moet worden. De te volgen strategie is zeer belangrijk en kan het verschil betekenen tussen een aanbesteding winnen of verliezen. Wij weten wat er komt kijken bij een aanbesteding. Met strategische, tactische en hands-on ondersteuning helpen we onze klanten nieuwe opdrachten binnen te halen via aanbestedingen. Als adviesbureau in aanbestedingen met meer dan tien jaar ervaring in organisatieadvies, marketing en tendermanagement bieden we hulp bij aanbestedingen door frisse, onderscheidende en winnende inschrijvingen op te stellen. 

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat u nog vol met vragen zit. Vragen als waar moet ik op letten bij aanbestedingen? Hoe lang duurt een aanbesteding en nog veel meer vragen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor hulp bij aanbestedingen.

We creëren kansen voor het mkb: vakkundig, betrokken en resultaatgericht!

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is zo groot dat u met opdrachten uit aanbestedingen uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller helpen uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, specialisten in aanbestedingen. Motor voor groei.

TRIANGLES2