Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Hulp bij aanbestedingen


U kunt hulp bij aanbestedingen zeker gebruiken

Voor bedrijven zijn er grote mogelijkheden, wanneer zij zich inschrijven voor een aanbesteding van een project. Het zijn voornamelijk overheids-, en semi-overheidsinstellingen die hun projecten aanbesteden. Dit doen zij, omdat dit wettelijk vastligt. Zo krijgen bedrijven een gelijke kans om mee te dingen met een project en wordt de concurrentie tussen bedrijven gestimuleerd. Inschrijven voor een aanbesteding kan zeer lucratief zijn voor bedrijven, omdat het voornamelijk om zeer grote projecten gaat. Maar het inschrijvingsproces vergt wel enige kennis en kan ingewikkeld zijn. Daarom is enige hulp bij aanbestedingen geen overbodige luxe. Zo kan een goede inschrijving gegarandeerd worden en wordt de kans op gunning verhoogd.


Welke hulp bij aanbesteden is nuttig?

Bij een inschrijving voor een aanbesteding, is het van belang om een offerte in te dienen die ten opzichte van concurrenten het beste scoort. Hierbij wordt niet alleen maar op de prijs gelet. Natuurlijk moet de prijs gunstig zijn, maar u moet wel realistisch blijven en geen prijs bepalen die voor u eigenlijk niet haalbaar is, enkel om de aanbesteding te winnen. Net zo belangrijk is de kwaliteit die u kunt leveren. Zo wordt er een keuze gemaakt voor een offerte, waarbij de prijs en kwaliteit goed in verhouding met elkaar zijn. Een inschrijving is meer dan een formuliertje invullen. Hoewel de voorwaarden per aanbesteding kunnen verschillen, zal er ook een meerwaardeplan of bidbook met de inschrijving ingeleverd moeten worden. Het opstellen hiervan kan wegens te weinig kennis lastig zijn voor veel bedrijven. Schakel daarom externe aanbestedingsspecialisten in voor hulp bij aanbesteden.


Profiteer van aanbesteding hulp van Acceller

Acceller is al jaren zeer ervaren in aanbesteding hulp voor bedrijven die zich willen inschrijven voor aanbestedingsprojecten. Wij weten wat er komt kijken bij een aanbesteding. Als u geen tot weinig ervaring heeft met aanbestedingen, dan krijgt u te maken met veel nieuwe termen en het schrijven van een plan of het maken van een bidbook is dan lastig. Neemt u voor aanbesteding hulp daarom contact met ons op. Wij helpen en begeleiden u dan met het opstellen van een professionele inschrijving.

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig