Hulp bij aanbestedingen

Acceller - Tenderadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Bel ons!

Hulp bij aanbestedingen


Met onze hulp bij aanbestedingen is 80% van de inschrijvingen gewonnen!

Wil je de kwaliteit van je plannen van aanpak verhogen, de scoringskansen verbeteren en aanbestedingen winnen?  Als aanbestedingsspecialist biedt Acceller hulp en advies bij inschrijvingen op (Europese) aanbestedingen (tenders). De trajecten variëren van advies, tenderbegeleiding tot volledige uitvoering van uw inschrijvingen. Voor u een zorg minder.

 

Voor bedrijven biedt inschrijven voor een aanbesteding van een project grote mogelijkheden. Het zijn voornamelijk overheids- en semi-overheidsinstellingen die hun opdrachten aanbesteden, omdat zij daar wettelijk toe verplicht zijn. Zo krijgen alle bedrijven een gelijke kans om mee te dingen met een aanbesteding en wordt de concurrentie tussen bedrijven gestimuleerd. Een opdracht binnenhalen via een aanbesteding kan zeer lucratief zijn voor bedrijven, omdat het voornamelijk om zeer grote projecten gaat. Maar het inschrijvingsproces vergt wel enige kennis en kan ingewikkeld zijn. Daarom is enige hulp bij aanbestedingen geen overbodige luxe. Zo is een goede inschrijving gegarandeerd en wordt de kans op gunning verhoogd.

 

Welke hulp bij aanbestedingen is nuttig?

Bij een inschrijving voor een aanbesteding is het van belang om de offerte in te dienen die het beste scoort ten opzichte van concurrenten. Hierbij wordt niet alleen maar op de prijs gelet. Natuurlijk moet de prijs gunstig zijn, maar u moet wel realistisch blijven en geen prijs afgeven die voor u eigenlijk niet haalbaar is, enkel om de aanbesteding te winnen. Net zo belangrijk is de kwaliteit die u kunt leveren. Zo wordt gekozen voor een offerte waarbij de prijs en kwaliteit goed in verhouding met elkaar zijn.
Een inschrijving is meer dan een formuliertje invullen. Hoewel de voorwaarden per aanbesteding verschillen, is de kans groot dat u ook een meerwaardeplan of bidbook met de inschrijving moet indienen. Voor veel bedrijven is het opstellen hiervan lastig door te weinig kennis van aanbestedingen. Schakel daarom hulp bij aanbestedingen in.

 

Profiteer van aanbesteding hulp van Acceller

Acceller is al jaren zeer bedreven in aanbesteding hulp voor bedrijven die willen inschrijven op aanbestedingen. Wij weten wat er komt kijken bij een aanbesteding. Met strategische, tactische en hands-on ondersteuning helpen we onze klanten talloze opdrachten via aanbestedingen binnen te halen! Als adviesbureau met meer dan tien jaar verkoop-, inkoop- en managementervaring bieden we hulp bij aanbestedingen door frisse, onderscheidende en winnende inschrijvingen op te stellen. Neemt u voor aanbesteding hulp daarom contact met ons op.

We creëren kansen voor het MKB, vakkundig, betrokken en resultaatgericht!

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.

Contact

Versnelling in groei door marketing (È)Door de vorm opwaarts te roteren krijgthet een positieve beweging, groei.Wij zijn Acceller – de motor van uw groei.Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt.MotorvoorgroeiTenderadviesStrategischeMarketingLEES MEER LEES MEEROrganisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

Contact

 
 
 
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig