Acceller - Tenderadvies
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert aanbestedingsdocumenten grondig, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Cursus EMVI plan schrijven


Heeft u behoefte aan een cursus EMVI plan schrijven?

Doet u wel eens mee aan een aanbesteding, of heeft u interesse om mee te dingen? Het kan zijn dat de tijd en kennis die u moet hebben voor een inschrijving u weerhoudt om mee te doen. Aanbestedingen kunnen u bij gunning veel opleveren, maar dan moet u wel een kwalitatief goed plan indienen. Het bidbook (projectvoorstel) dat u moet aanleveren voor inschrijving, moet onder andere een EMVI-plan bevatten. EMVI staat voor Economisch Meest Voordelige Inschrijving. Misschien vermoedt u dat inschrijvers met de laagste prijs dan de meeste kans maken. Het tegendeel is waar: juist in een EMVI plan staat de geleverde kwaliteit centraal. Na een cursus EMVI-plan schrijven bent u in staat om zelf uw EMVI-plan te schrijven en in te schrijven op een aanbesteding.


Wat leert u tijdens een cursus EMVI plan schrijven?

In een EMVI-plan beschrijft u nauwkeurig en zeer gedetailleerd een plan van aanpak. Deze manier van schrijven wordt SMART genoemd. De opdrachtgever heeft aangegeven welke criteria er gelden. Deze criteria spelen de hoofdrol in uw EMVI plan. U benoemt ze en geeft aan hoe u denkt aan de gestelde eisen te voldoen. Voorwaarde is dat een EMVI plan duidelijk is geschreven, compleet is en dat de uiteindelijke uitwerking van uw plan niet al te veel kost. Er moet duidelijk een goede prijs-kwaliteitverhouding naar voren komen. De kennis die u daarvoor nodig hebt, leert u in de cursus EMVI-plannen schrijven van Acceller. 


Cursus EMVI-plannen schrijven door Acceller

Inschrijven op aanbestedingen en hierbij een EMVI plan aanleveren, is voor de adviseurs van Acceller dagelijks werk. Voor een cursus EMVI plannen schrijven kunt u daarom bij ons terecht. Wij hebben de specialisten in huis met veel ervaring met het schrijven van een EMVI-plan. Tijdens de cursus leren wij u alle ins en outs, zodat u zelf aan de slag kunt. Daarnaast kunt u altijd bij ons terecht als u begeleiding bij uw inschrijving op een aanbesteding wilt. 

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een specifieke aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u door met een aanbestedingsspecialist in uw branche.

Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten u uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2
Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig