Aanbesteding gemeente

Wilt u zich inschrijven voor een aanbesteding gemeente?

Zowel de landelijke als de Europese wetgeving verplicht overheidsinstellingen en semi-overheidsinstellingen om producten en diensten af te nemen via een aanbestedingstraject. Aanbestedingen zijn in het leven geroepen voor een betere concurrentie tussen bedrijven en bedrijven een eerlijke kans op gunning te geven. Een aanbesteding is transparanter en biedt de opdrachtgever de kans om niet alleen op de prijs te selecteren, maar ook een duidelijk beeld te krijgen van de geleverde kwaliteit. De opdrachtgever kan op deze manier een bedrijf uitkiezen die beter bij het betreffende project past. Ook gemeenten zijn overheidsinstellingen, waardoor u kunt meedoen aan een aanbesteding gemeente.

 

Voor welke soort aanbestedingen gemeente wilt u zich inschrijven

Een gemeente kan diverse soorten aanbestedingen gemeente uitzetten. Denkt u bijvoorbeeld aan de inkoop van kantoorartikelen voor ambtenaren voor de diverse gemeentelijke instellingen. Afhankelijk van de grootte van de gemeente, kan dit om een zeer interessante deal gaan als u een leverancier bent voor kantoorartikelen. Grote gemeenten hebben meer ambtenaren in dienst en dus zijn er meer kantoorartikelen nodig. De gemeente is ook verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het gemeentelijke wegennetwerk. Bent u actief in de branche van weg- en wegenbouw? Dan zullen gemeenten regelmatig interessante aanbestedingen plaatsen voor het (her)inrichten van bepaalde gebieden of het aanleggen van wegen. Voor vele branches zullen aanbestedingen gemeente zeer interessant zijn.

 

Laat u begeleiden door Acceller voor aanbestedingen gemeenten

Wilt u zich inschrijven voor aanbestedingen gemeenten? Dan moet u goed beslagen ten ijs komen. U moet duidelijk maken wat uw bedrijf zo uniek maakt en hoe u omgaat met de gestelde criteria. Kunt u zich met een plan van aanpak onderscheiden van uw concurrenten en heeft u een gunstige prijsstelling? Dan groeien de kansen op gunning aanzienlijk. Laat u daarom begeleiden door Acceller. U hoeft dan niet meer te twijfelen of u de inschrijving goed aanpakt. Wij zijn specialisten op het gebied van gemeentelijke aanbestedingen en zullen er alles aan doen om u een aanbesteding te laten winnen.

Acceller - Motor voor groei

Acceller

Wiekenweg 50 C 
3815 KL Amersfoort

Overig