Skip to main content

Aanbesteding gemeente


Wilt u zich inschrijven voor een aanbesteding gemeente?

Om bedrijven in heel Europa een eerlijke kans te geven op opdrachten, is de overheid wettelijk verplicht om producten en diensten af te nemen via een aanbestedingstraject. Een aanbesteding is transparanter omdat ieder inschrijvend bedrijf aan dezelfde voorwaarden moet voldoen. Daarnaast biedt aanbesteden de overheidsinstelling de kans om niet alleen op prijs te selecteren, maar ook een duidelijk beeld te krijgen van de kwaliteit die daarvoor geleverd wordt. Gemeenten schrijven als overheidsinstelling ook aanbestedingen uit waaraan u kunt meedoen. Wat moet u weten over 'aanbestedingen gemeente'?

Voor welke soort aanbestedingen gemeente kunt u zich inschrijven?

Bij alle Nederlandse gemeenten samen werkten in 2021 in totaal zo'n 172.500 mensen. Daarvoor is meubilair nodig, IT-voorzieningen, kantoorartikelen, catering, schoonmaakdiensten, opleidingen, tijdelijke inhuur, en ga zo maar door. Daarvoor kan een gemeente aanbestedingen uitzetten. Afhankelijk van de grootte van de gemeente kan een aanbesteding gemeente voor u om een heel interessante opdracht gaan, soms voor jaren achtereen. En dan hebben we het nog niet over de gemeentelijke taken. De gemeente is verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het lokale wegennetwerk en de overige buitenruimte, zoals parken en pleinen. Bent u actief in een van de branches bouw, wegenbouw of groenbeheer? Dan plaatsen gemeenten regelmatig interessante aanbestedingen voor u. Ook het lokale regulier onderwijs valt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente, en ook scholen kopen fors in.

Laat u begeleiden door Acceller voor aanbestedingen gemeenten

Wilt u zich inschrijven voor aanbestedingen gemeenten? Dan moet u goed beslagen ten ijs komen. U moet duidelijk maken wat uw bedrijf uniek maakt en hoe u omgaat met de gestelde criteria. Kunt u zich met uw plan van aanpak onderscheiden van uw concurrenten en heeft u een gunstige prijsstelling? Daarmee groeien uw kansen op gunning aanzienlijk. Laat u daarom begeleiden door Acceller. U hoeft dan niet meer te twijfelen of u de inschrijving goed aanpakt. Wij zijn specialisten op het gebied van gemeentelijke aanbestedingen en zullen er alles aan doen om u een aanbesteding te laten winnen.

Wij staan u graag te woord

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding?
Bel dan direct, we verbinden u door met een specialist aanbesteding in uw branche.

Meer kennis: