Skip to main content
Aanbesteding expert
  • Vergroot uw gunfactor

  • Versterk uw boodschap

  • Professioneel marketingadvies

Direct advies nodig?

Aanbestedingsadviseur analyseert grondig aanbestedingsdocumenten, bepaalt samen met u de te volgen strategie en is transparant over de kosten, de risico's en de kansen. Vraag een vrijblijvend intakegesprek aan!

Aanbesteding expert


Een aanbesteding expert inschakelen voor uw inschrijving

Bent u thuis in de regelgeving en spelregels omtrent aanbestedingen? Of is het misschien verstandiger toch een aanbesteding expert in te schakelen? Er bestaan nationale regels rond het aanbestedingstraject, maar bij het overschrijden van bepaalde drempelwaarden gelden Europese procedures, vastgesteld door de EU. Inschrijven voor een aanbesteding is meer dan een offerte insturen. Er wordt namelijk niet alleen op de prijs gelet. Er wordt gekeken naar hoe u te werk gaat, wat de kwaliteit is die u levert en hoe goed u de duurzaamheid hebt geregeld. U moet de door u geleverde kwaliteit nauwkeurig zien te omschrijven, uw meerwaarde voor de specifieke opdrachtgever duidelijk verwoorden en met een juiste prijs zien te komen. Met hulp van een aanbesteding expert gaat u dit lukken.

De expert aanbesteding begeleidt het aanbestedingstraject

Aanbestedingen door overheden, semi-overheden en instellingen en onderhandse aanbestedingen van grote commerciële bedrijven vragen een nauwkeurige blik. Ten eerste neemt u zeer uitgebreid door wat de opdrachtgever voor gegevens wenst te ontvangen. Vaak is dit een uitdaging om dit correct en volledig te doen. Daarna volgt het schrijven van een plan van aanpak of bidbook. Hierin moeten tal van zaken opgenomen worden. Dit kan per aanbesteding verschillen, maar enkele onderdelen zijn standaards, zoals prijs, de kwaliteit van de geleverde werken of producten, leveringsvoorwaarden en bepaalde criteria, zoals de impact op het milieu of de sociale impact.

Loop niet het risico de opdracht mis te lopen. Win voor uw inschrijving advies van een aanbesteding expert in of besteed uw inschrijving helemaal uit aan een expert aanbesteding. U levert alleen de benodigde informatie aan, waarna de expert de best mogelijk inschrijving voor u opstelt. 

Acceller is graag uw aanbesteding expert

Al sinds 2012 is Acceller operationeel in de wereld van aanbestedingen. Met recht kunnen wij dan ook zeggen dat wij een aanbesteding expert zijn. Voor vele klanten hebben wij al een behoorlijke omzetverhoging kunnen bereiken, door hen succesvol door een aanbestedingstraject te begeleiden. Wilt u ook hulp bij inschrijving, advies, begeleiding of wilt u uw gehele inschrijving aan ons uitbesteden? Neemt u dan eens contact met ons op. Laat u uitgebreid voorlichten wat wij voor u kunnen betekenen 

Uw branche - onze expertisegebied

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingsspecialist in uw branche.
Versnelling in groei door marketing (È) Door de vorm opwaarts te roteren krijgt het een positieve beweging, groei. Wij zijn Acceller – de motor van uw groei. Wij begeleiden dit proces zodat het als een gesmeerd machine werkt. Motor voor groei Tenderadvies Strategische Marketing LEES MEER LEES MEER Organisatieadvies

Meer groei

Het totale volume aan aanbestedingen is overigens zo groot dat u hiermee zelfs uw marktaandeel permanent en op stabiele wijze kunt laten groeien. De adviseurs van Acceller laten uw organisatie ontwikkelen, uw propositie versterken en uw gunfactor vergroten.


Acceller, motor voor groei.

TRIANGLES2