Skip to main content

Aanbesteding België


Ziet u kansen voor een aanbesteding in België?

Aanbesteding België

Organisaties en instellingen van publiekrechtelijke aard, die handelen met gemeenschapsgeld of onder het toezicht van de overheid, zijn verplicht om hun opdrachten aan te besteden. De aanbestedingsrichtlijnen liggen vast in Europese wetgeving. Dit houdt dus in, dat deze verplichting geldt voor ieder lid van Europese Unie. Uiteraard worden deze richtlijnen vertaald naar nationale wetgeving, zodat aan bepaalde richtlijnen een andere invulling wordt gegeven. Omdat aanbestedingsrichtlijnen Europees vastliggen, kunnen ondernemingen vanuit heel Europa in verschillende landen inschrijven op een aanbesteding. Zo is het voor uw onderneming ook mogelijk om in te schrijven op een aanbesteding in België.


Wilt u meedoen met aanbestedingen in België?

Meedoen met aanbestedingen in België? Hoewel ook België de grote lijnen van de Europese aanbestedingsrichtlijnen moet aanhouden, kunnen er in detail toch wat verschillen zijn met de Nederlandse richtlijnen. Het winnen van een Belgische aanbesteding, is gunstig voor uw organisatie, vooral als u zich ook in het buitenland wilt profileren. Alleen hoe vindt u uw weg in de Belgische aanbestedingsmarkt? Ook de Belgische overheid heeft de verplichting van openbare publicatie, alleen gebeurt dit op hun eigen digitale platform e-Notification. Via dit platform kunt u ook digitaal inschrijven en de procedure volgen. Het is aan te raden om u voor aanbestedingen in België te laten begeleiden door ervaren en professionele aanbestedingsexperts.


Met begeleiding van Acceller een aanbesteding doen in België

Wilt u een aanbesteding doen in België? Neemt dan eens contact op met Acceller. Wij zijn niet alleen de expert in het begeleiden van klanten met aanbestedingen in Nederland, maar in de hele Europese Unie. Wij kennen alle zaken waar u in België rekening mee moet houden bij uw inschrijving. Zo voorkomt u dat u dingen over het hoofd ziet of dat er fouten in het inschrijvingsproces ontstaan en dat u een aanbesteding mis loopt. Of u nu eenmalig meedingt met een aanbesteding in België of regelmatig, met onze ondersteuning maakt u goede kansen op de internationale markt.

Wij staan u graag te woord

Heeft u vragen over een bepaalde aanbesteding? Bel dan direct, we verbinden u met een aanbestedingspecialist in uw branche.

Meer kennis: